PTT Keşan Merkez Müdürlüğü, Erikli Sahili’nde hizmet veren şubesini, geçtiğimiz yaz mevsiminde olduğu gibi yine aynı şekilde acenteye vererek tatilcilerin mağduriyetini önleyecek.

Yaz mevsiminde çok sayıda vatandaşın tatil için geldiği Erikli Sahili’nde, tatilcilerin mağdur olmamaları için acente vasıtasıyla hizmet veren PTT Şubesi, Haziran ayının başından itibaren faaliyete geçti. PTT’nin Erikli Sahili’ndeki şubesinde birçok işlem yapılabiliyor.

BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL İNDİRİM

Öte yandan, 19 Haziran günü kutlanacak olan Babalar Günü nedeniyle özel bir kampanya başlatan PTT, 19 Haziran'dan önceki 5 gün içinde postaya verilen posta kargosu ve APS kuryelerde, yüzde 10 indirim uygulanacağı bildirildi. 19 Haziran 2016 Babalar Günü için kampanya kapsamında, tüm özel günlerde olduğu gibi Babalar Günü’nden önceki 5 gün içerisinde postaya verilen Posta Kargosu ve APS kurye gönderilerinde, yurtiçinde yüzde 10 indirim uygulanacağı öğrenilirken, herhangi bir indirimden faydalanan gönderilere ayrıca bu indirimin uygulanmayacağı da bildirildi.