GİZEM GÖRÜR

Yıldız, Erikli Köyü’nde su ve kanalizasyon sıkıntısının devam ettiğini, çalışmalar sırasında Erikli Köyü’ne öncelik verilmesi gerektiğini ifade etti.

ERİKLİ’YE ÖNCELİK VERİLMESİ GEREKİYOR

Su ve kanalizasyon konusunun giderilmesi için bir dilekçe vereceğini belirten Yıldız, şunları söyledi: “Su ile ilgili gerekenin yapılması için dilekçe göndereceğim. Bölgemizin en öncelikli sorunlarından biri Erikli’deki içme suyu sıkıntısıdır. Erikli’ye öncelik verilmesi gerekiyor. Fakat Adnan Vural açıklamasında böyle bir çalışmadan bahsetmemiş. Kanalizasyonumuz da suyumuz da yetersiz. Erikli’ye hane eklenmesi söz konusu.  Vatandaşın daire karşılığı Erikli’de vermiş olduğu yerler var. 240 hane eklenecek Erikli’ye. Yeni yapılaşmalar söz konusu olacak. Bizim kanalizasyon ve suyumuz şu an için bile yetersizken, 240 yeni hane eklendiğinde ne yapacağız? 120 hanede bile sorun yaşıyoruz. Eklenen haneler ile birlikte ne yaşayacağımızı düşünemiyorum bile.”

YENİ BİR PROGRAMLAMA YAPILMASI GEREKİYOR

Ercan Yıldız, açıklamasını şöyle tamamladı: “Alt yapının yeniden ele alınması gerekiyor. Su konusunun yeniden ele alınması gerekiyor. Kanalizasyon sorununun yeniden ele alınması gerekiyor. Yeni bir programlama yapılması gerekiyor. Ben İl Özel İdareye bu konular ile ilgili dilekçe vereceğim. Bu sorunlar yıllardır devam ediyor ama bu sorunların bir an önce çözülmesi gerekiyor. Bu konu için dilekçe vermek zorunda kalmamız bile üzücü. Su ve kanalizasyon bir yerin olmaz ise olmazıdır. En önce düşünülmesi gereken problemidir. En başta çözülmesi gereken sıkıntıdır.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ