SONGÜL KONAR

“HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Keşan Madeni Eşya ve Demirciler Odası yönetimi olarak, her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Erkan, “İşyerlerinin kapatılıp-kapatılmayacağı konusunda ciddi bir telefon trafiği yaşadık. Bizler her zaman esnafımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Üyelerimiz, işyerlerinde kurallara uygun ve tedbirli şekilde hizmet verebilirler. Bizden aksi bir haber gelmediği sürece, işyerlerini kapatmasınlar. Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’yla görüştüğümüzde, ‘sanayi sitesinde işyeri kapanmayacak ancak, herkes kurallara uymalı. Aradaki mesafeyi korusunlar.’ dedi. Esnafımız, elleri başta olmak üzere gerekli hijyen şartlarını korumaları gerekiyor” dedi.

“SANAYİ DE, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ARAÇLARINA ÖNCELİK VERİN”

Keşan’da koronavirüsü anlamında güzel bilgilendirme çalışmaları yapıldığını belirten Hüseyin Erkan sözlerine şöyle devam etti: “Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, sağlık kurumları tarafından güzel bir kampanya düzenleniyor. Sağlık kurumları da, bizler için gerekli çalışmaları yapıyorlar. Tüm sağlık çalışanlarına verdikleri mücadeleden ötürü teşekkür ediyoruz. Bu süreçte herkese saygılı olacağız ve kurallara uygun, sosyal mesafeyi koruyarak hizmet vereceğiz. Ayrıca, sanayiye sağlık çalışanlarının araçları geldiği zaman onlara öncelik verin. Çünkü onlar kutsal görevlerinin başında ve bizlere hizmet vermeye çalışıyorlar.”

“İŞYERLERİNİZDE OLDUĞU GİBİ EVLERİNİZDE DE BELLİ BİR SÜRE MESAFELİ DURUN”

Esnaflara öneride de, bulunan Erkan sözlerini şöyle tamamladı: “İşyerlerinizde olduğu gibi evlerinizde de belli bir süre mesafeli durun. Virüs sona erene kadar tedbiri elden bırakmayalım. Virüs, tüm dünyayı perişan etti. Herhangi bir durum olduğunda, tüm esnaflarımız bizlere ulaşabilir. İnşallah bu süreci kısa sürede atlatırız ve normal yaşamımıza geri döneriz.”