Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu’nun, 13 Nisan Pazartesi günü Edirne’de yapılan Milli Takım seçmelerine Keşan Berberler ve Kuaförler Odası’nı temsilen katılan Erkan Yanık’ın “Bayan Kuaför Topuz Salon” dalında büyük bir başarı göstererek Trakya Bölge 2. olduğu ve elde etiği bu sonuçla önümüzdeki aylarda yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazandığı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Keşan Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Kudret Kalkan, Yanık’ın elde ettiği başarıdan dolayı son derece sevinçli olduklarını ve kendisini kutladıklarını söyledi. Edirne’de yapılan Trakya Seçmeleri’nin çok çekişmeli geçtiğini kaydeden Kalkan, “Biz Keşan olarak yarışmaya Erkan Yanık arkadaşımızla katıldık. Kendisi de yarıştığı Bayan Topuz Salon Yarışmasında bir birinden başarılı 18 yarışmacı arasından sıyrılarak 2. olmayı başardı. Türkiye çapında yapılmakta olan bölge seçmeleri bittikten sonra önümüzdeki sonbaharda büyük Türkiye Şampiyonası yapılacak. Erkan arkadaşımız o yarışmada odamızı ve Keşan’ı temsil edecek. Orada da başarılı olacağına gönülden inanıyoruz. Elde ettiği bu başarıdan dolayı kendisini kutluyoruz” dedi.

YANIK: KEŞAN’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

Erkan Yanık da yaptığı kısa açıklamada Edirne’de elde ettiği başarı nedeniyle son derece sevinçli olduğunu belirterek, Türkiye Şampiyonası’nda da en iyi dereceyi almak ve Keşan’ı en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Konuşmaların ardından Başkan Kudret Kalkan, Erkan Yanık ve yönetim kurulu üyeleri kazandığı 2.’lik madalyası ve başarı belgesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.