Esetçe Belediye Başkanı İbrahim Örs, Edirne Belediyesi tarafından Esetçe Beldesine yapılacak olan parkın ihaleyr çıkması için gerekli talimatın verildiğini açıkladı.

Edirne’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı İbrahim Örs, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Örs, görüşme sırasında daha önce beldemize Edirne Belediye Meclisince yapılmasına karar verilen parkın ihaleye çıkması için Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın gerekli talimatı verdiğini söyledi.

Örs, “Edirne ziyaretimiz sırasında Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ı makamında ziyaret ettik. Beldemize yapılacak park ihalesi için gerekli talimatları vermiştir. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Esetçe beldesine ve çevre köylerimize ayrı bir önem vermektedir. Kendisine teşekkür ediyoruz. Beldemizi kısa zamanda hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

BİRCAN: “DAYANIŞMANIZI TEBRİK EDERİM”

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Belediyeler arasındaki dayanışmanın örnek teşkil ettiğini hatırlatarak teşekkür etti.

BOZKURT’U ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız İbrahim Örs, Edirne ziyaretinde CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt’u, ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.