Dün, saat 16.00 sıralarında, Aşağı Zaferiye Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana gelen olayda, eşi tarafından darp edildiği iddia edilen 3 çocuk annesi kadın 3’ncü kattan atlayarak yaralandı.

İddiaya göre, zaman zaman kocasından şiddet gören N.B. (37), dün yine eşi E.B. ile arasında tartışma çıktı ve tartışmanın büyümesi üzerine darp edilmeye başlandı. Eşinin gösterdiği şiddete dayanamayan N.B., oturdukları apartmanın 3. katındaki evlerinin camından kendini aşağı bıraktı. Kocasından kurtulmak için aşağı atlayan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan N.B., haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansına konuldu, ancak alkollü kocası tarafından ambulanstan indirildi. N.B., ambulanstan indikten sonra eşinden kaçmak için bu kez de komşularının evine sığındı. E.B. ise ambulans ekibini olay yerinden gitmesini istedi.

112 ekibi, kocanın alkollü olması nedeniyle, polis ekipleri gelinceye kadar olay yerinden uzak bir yerde beklemeye başladı. Daha sonra olay yerine gelen Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, evine giden E.B.’yi, ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. 112 ekibi tekrar olay yerine gelerek, yaralı kadını komşusunun evinden çıkarttı ve ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne götürdü. Tedavi altına alınan N.B.’nin vücudunda kırıklar olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.