Keşan Belediye Başkanlığı boşaltılan eski belediye binası ile ilgili bir anket çalışması başlatacak.

Eski bina ile ilgili olarak eski binanın ne biçimde değerlendirilmesi konusunda Keşan Belediyesi’nin www.kesan.bel.tr web sitesinin açılış sayfasına bir reklam konuldu.

Ankete katılmak isteyenlerin 31 Aralık 2016 tarihine kadar [email protected] mail adresine düşüncelerini ve görüşlerini bildirebilecekleri açıklandı.

Belediyenin internet sitesinde yer alan reklamda şu ifadeler yer aldı:

KEŞAN BELEDİYESİ’NİN ESKİ BİNASININ BULUNDUĞU ARSA, NASIL DEĞERLENDİRİLSİN? 

Keşan Belediyesi’nin Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksindeki yeni hizmet binasına taşınmasıyla boşalan, Atatürk Parkı karşısındaki eski hizmet binasının bulunduğu arsa için halkımızın görüşlerini bekliyoruz.

İmar planına göre, ticaret+hizmet Alanı olan 2673 metrekare arsanın, zeminde 1550 metrekare inşaat alanı bulunuyor.

Söz konusu ticaret + hizmet Alanında, birden fazla bodrum kat yapılabiliyor ve bodrumlar emsale dahil olmuyor.

Ticaret+hizmet alanında; büro, sergi salonu, çarşı, otel, sinema, tiyatro gibi kültürel tesisler, kafe, restoran, rezidans vb. birimler yer alabiliyor.

Bu imar durumuna göre, Keşan Belediyesi eski hizmet binası arsasının ne şekilde değerlendirilmesini istersiniz?

(Not: Sözkonusu eski hizmet binası arsasının önündeki Atatürk Parkı ve Köy Garajı da, içinde kafeterya, işyeri ve sosyal donatıların yer alacağı, bodrumda 2 kat otoparklı Kent Meydanı olarak düzenlenecektir.)

Görüş ve önerilerinizi, 31 Aralık 2016 tarihine kadar, ad - soyad ve iletişim bilgilerinizle birlikte [email protected] e-posta adresine gönderebilirsiniz.”