Sonay CAN

Halen Samsun’un İlkadım İlçesi’nde görev yapan Eski Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’nun, AK Parti’den Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulunacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak, internetteki çeşitli paylaşım sitelerinde “Adana Sevdamız, hizmet davamız”  başlığıyla yayımlanan paylaşımla ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz Narinoğlu, ilk olarak Keşanlılar’a sevgi ve selamlarını ileterek, aday adayı olacağını doğruladı.

Ahmet Narinoğlu, konuyla ilgili olarak Medya Keşan Gazetesi’ne yaptığı değerlendirmede; “Evet bu konuda bir girişimim var. Aday adayı olmak için henüz resmi bir açıklamada bulunmamamın nedeni, devlet memuru olmam yüzündendir. Yüksek Seçim Kurulu tarafından 2014 yılı Yerel Yönetim Seçimleri için aday adayı olacak resmi kurum amirlerinin 1 Aralık 2013 tarihine kadar görevlerinden istifa etmesi gerekiyor. Ben de bu süreyi bekliyorum.” dedi.

“ADAY ADAYLIK YARIŞINDA GERİDE KALDIM”

Narinoğlu, sözlerinin devamında, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı yarışında geride kaldığının da altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Adana için aday adaylığını daha önce açıklayan kişiler, tabii o andan itibaren projelerini halka anlatmaya başladılar. Ben bu yarışta biraz geri kaldım. Ancak, seçim takvimi işlemeye başladığında, ben de kendimi tanıtma fırsatı bulacağım.”

“KEŞAN’IN GELECEĞİ İÇİN ÇOK KAFA YORDUM”

Ahmet Narinoğlu, Keşan’da görev yaptığı süre içerisinde, bu ilçenin geleceği için çok kafa yorduğunu ve çok önemli olan “Keşan’ın Stratejik Planı”nı hazırladıklarına da vurgu yaparak, ilçeyi yöneten kişiler değişse de projelerin uygulanması gerektiğinin altını çizdi. Narinoğlu, Keşanlılar’a sevgi ve selamlarını göndererek sözlerini sonlandırdı.