ESTAB (Edirne Saros Turizm Merkezi Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği)’ın Olağanüstü Meclis Toplantısı dün yapıldı.

Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve saat 15.00 sıralarında başlayan toplantıya, ESTAB ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan başkanlık etti.  

ÖZCAN, PROJEYİ TANITTI     

Toplantıyı açan Özcan, ESTAB’ın KTSO (Keşan Ticaret ve Sanayi Odası)’nun ortaklığında, Trakya Kalkınma Ajansı’na proje hazırlattığını ifade ederek, “Projemizin adı <2013/2014 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı Kapsamında Evimi Temizliyorum Misafirlerimi Bekliyorum Projesi>. Projemiz kabul edildi. Proje kapsamında kumsal temizleme makinesi ve 50 adet çöp konteyneri var. Projenin toplam bedeli 515 bin 438.30 TL. %75’lik kısma tekabül eden 386 bin 578.72 TL ajans tarafından, %25’lik kısma tekabül eden 128 bin 059.59 TL’si de ESTAB tarafından karşılanacak.” dedi.

Birlik Müdürü Feyzi Engin’in proje hakkında detaylı bilgilendirmesinden sonra, Meclis, projeyle ilgili işlemler için Başkan Özcan’a oybirliği ile yetki verdi.

OTEL SAHİBİ, ŞEZLONG SORUNUNU DİLE GETİRDİ

Daha sonra Birlik sorunları maddesinde söz alan ve Sultaniçe’de Dubara Otel’in Sahibi olan Hasan Güler, kumsala şezlong koymasıyla ilgili yaşadığı sıkıntıları aktardı. ESTAB üyeleri de yaşanan durumla ilgili yapılması gerekenleri Güler’e aktardı. Konuşmaların ardından, toplantı sona erdi.