HABER MERKEZİ

Milletvekili Dr. Fatma Aksal mesajında sağlık hizmetlerinin sunulmasında fedakârca çalışan, kıymetli hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını belirtti. 

Aksal: “Ülkemizin sağlık alanında yakaladığı ulusal ve uluslararası başarılar her geçen gün artmaktadır. Hükümetimiz döneminde, sağlık alanında önemli projeleri hayata geçirdik.

Edirne’mize yapılan toplam 15 Milyar TL’lik yatırımın 300 Milyon TL’si sağlık alanında harcanmıştır. Bu dönemde hastaneler ve çeşitli sağlık kuruluşları hemşehrilerimizin hizmetine sunulmuştur. 16 yıl önce 6 adet olan Ambulans sayımız bugün 46’ya ulaşmıştır. Edirne’mize verilen sağlık hizmetlerinin devamlı artan bir grafiğe sahip olması bizlere gurur veriyor.

 Her bir vatandaşımızı çağdaş standartlarda sağlık hizmet ve güvencesine kavuşturmanın gayreti içerisindeyiz. Bu vesile ile gece-gündüz demeden büyük bir özveriyle vatandaşlarımızın daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı gösteren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım.’’ ifadelerini kullandı.