Anadolu Partisi Keşan İlçe Başkanı Fikri Örken,  22 Haziran 2015 tarihinde yerel basına yaptığı açıklamada AK Parti Edirne İl Genel Meclisi üyesi Adnan Vural’a köylerdeki kilitli taş çalışmalarıyla ilgili olarak bazı sorular yönelttiğini hatırlatarak, “Fakat ne hikmetse bu sorularıma cevap eski Keşen Muhtarlar Derneği Başkan Abdulllah Kemik’ten geldi.  Acaba Abdullah Kemik bunların basın sözcüsü mü? Bu konudaki rahatsızlığı nedendir?” dedi.

ENCÜMEN ÜYESİNE SORDUM SEN KİMSİN?

“Keşan’ın köylerine hizmet gelmesin demedik” diyen Örken, şunları söyledi:  “Yapılan işin içeriğini, mevzuatını bir vatandaş olarak bir siyasi parti ilçe başkanı olarak encümen üyesine sorduk. Yapılan yanlışlar varsa araştırılmasını istedik. Bu konunun muhatabı Abdullah Kemik değildi” diye konuştu.

SEN KİMSİN?

Örken, Abdullah Kemik’le ilgili açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Sen kimsin, necisin ki bu beyanata cevap veriyorsun? Kimlerin piyonluğunu yapıyorsun? Benim mühendisliğimi ölçen Abdullah Bey kendi dernek başkanlığını elinden kaçırdı diye basın yoluyla gündemde mi kalmaya çalışılıyor? Biz köylere gelen hizmetlerin karşısında değiliz. Bizi bunun karşısında göstermek çok yanlış ve ayıp. Yine de yetkililerden kilit taşlarının yerinde incelenerek nizami işçiliğinin yapılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü bunlar milli servettir, kimseye peşkeş çekmeye gerek yok.”