Keşan Fırıncılar Derneği Başkanı Necmettin Baygül, dün yaptığı açıklamada, fırıncılar olarak Ramazan Bayramı’nda yaşanan yoğunluğun altından başarı ile kalktıklarını dile getirerek, bundaki en önemli payın ise dernek altında örgütlenmeleri olduğunu söyledi.

DERNEK OLMANIN FAYDASINI GÖRDÜK

Baygül, bu yılki Ramazan Bayramı’nın, geçen yıla göre daha yoğun bir kalabalık ile yaşandığını bildirerek, Saros Körfezi’ndeki bu yoğunluğu başarı ile geçtiklerini kaydetti. Geçtiğimiz yılki Ramazan Bayramı’nda Saros Körfezi’nde ekmek bulma sıkıntısının yaşandığı hatırlatılan Necmettin Baygül, “Derneğimizi kurduktan sonra bu çatı altında örgütlü bir şekilde toplanmamızın faydalarını gördük. Ramazan Bayramı nedeniyle başta Keşan merkez ve Saros Körfezi’ne gelen misafirlerimizin ihtiyacı olan ekmeği üreterek, tüketicilere ulaştırmak için özveri ile çalıştık. Bu gayretli çalışmalarından dolayı tüm üyelerimizi ve çalışanlarını tebrik ediyorum.” dedi.

ÖZVERİLİ ÇALIŞTIK

Geçtiğimiz yılki Ramazan Bayramı’nda, Saros Körfezi’nde yaşanan sıkıntıların bu bayram yaşanmadığının altını çizen Baygül, şunları söyledi; “Bu bayram ekmek bulma açısından hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Bundaki nedenlerden biri ise bizlerin yaptığı özverili çalışmalarımızdır. Bayram süresince, gerek tatilcilere, gerekse fırıncılarımıza destek olduk. Geçen bayramda fırınlar bayramın ilk ve ikinci günü çalışmamıştı. Bu yıl ise 2. gün çalışmaya başlandı. Örgütlü bir toplum olmanın faydalarını da böylece görmüş olduk. Bu vesileyle, tüm üyelerimizin ve halkımızın geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutlarız.”