CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, dün Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Saat 12.00 sıralarında CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli ile birlikte Keşan Belediyesi’ne gelen Gaytancıoğlu, burada Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu ile görüştü.

Ziyaret nedeniyle Gaytancıoğlu’na teşekkür eden Ersoylu, “Sayın milletvekilimizi kutluyorum. Türkiye’de yoğun bir gündem var. Bu yoğun gündem içersinde sayın vekilimin her işin üstesinden geleceğini, gerek ilimizi, gerek ilçemizi ve gerekse ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancım sonsuz. Kendisine meclis çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Ersoylu’dan sonra konuşan Gaytancıoğlu da, “Keşan Belediyemiz her türlü belediyecilik faaliyetinde önde olduğunu göstererek ciddi projelere imza atmaktadır. Sadece esnaf AVM yapımı ve bunun tamamlanma aşamasında olması ülkemizin bir yüz akıdır. Ülkemizde ciddi anlamda küresel sermaye boy gösterirken her yerde AVM’ler dikerken içinde esnafların ve birçok kompleksin olacağı ve halka yarar sağlayacak bu faaliyetleri başlatan, sosyal demokrat belediyeciliğin örneklerini gösteren Keşan Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’a tekrar teşekkür ediyorum. Bugün kendisi yok. Belediye Meclis üyesi ağabeyimiz Ercan Ersoylu kendisini temsil ediyor.  Ben de kendisine bu görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli de şunları söyledi. “Mazbatasını alan sayın vekilimize de başarılar diliyorum. Sayın vekilimizin ilimizi ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve partimizin ilkeleri çerçevesinde çalışacağına inanıyıorum. Kendisine başarılar diliyorum.”

Gaytancıoğlu, yaklaşık 30 dakika süren görüşmenin ardından Keşan Belediyesi’nden ayrıldı.