AYŞİN SEÇİL GEZER

Saat 14.00 sıralarında İlçe Başkanlığı binasına gelen Gaytancıoğlu, İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, 24. Dönem Milletvekili Kemal Değirmendereli ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nedime Pangal, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ali Yetim ve partililer tarafından karşılandı.

AĞZI OLAN KONUŞUYOR

Toplantıda ilk olarak söz alan Gümülcineli, kongre süreciyle ilgili sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerle ilgili değerlendirmede bulundu. Gümülcineli, “Kongre sürecinde tüm arkadaşlarımızdan sosyal medyada paylaştıkları ifadelere dikkat etmelerini, varsa sıkıntılar, öneriler, istekler ilçe örgütünün asıl olduğunu hatırlatmak isterim. Bunun dışında hareketlerin partimize zarar verdiğini hepimiz biliyoruz. Ağzı olan konuşuyor. Bunun kimseye yarar getirmeyeceğini belirtmek isterim. Günübirlik siyasi arzularını sosyal medyada, yüz yüze gelme cesareti olmayan arkadaşlarımız bu paylaşımları yapıyor. Burası partinin tartışılacağı alanlar. Kimseye buraları kısıtlamıyoruz. Burada tartışmalardan keyif alıyoruz. Bu paylaşımlarda bulunan arkadaşlarımızı uyarıyorum. Bunlar hepimize zarar veriyor. Partimizin bir yarası olarak görüyorum. Keşan’da bir tane belediye başkanı, bir tane ilçe başkanı, bir tane veya iki tane de milletvekili olacak. Önemli olan partimizi iktidara taşımak. Adamlar televizyonda yeni devlet kuruyoruz diyor. Biz bir birimizle uğraşıyoruz. Bu anlamda Genel Merkezimizin de talimatı var. Bu tür paylaşımlara giren arkadaşımızın parti tüzük hükümlerine göre partiden ihraçtır.” dedi.

KEŞKE BU KAMPLARDAN CUMHURİYETİN TÜM ÇOCUKLARI YARARLANABİLSE

Gümülcineli'nin ardından söz alan Okan Gaytancıoğlu, Gökçetepe Orman Kampında yaptıkları inceleme hakkında bilgi verirken, gündeme dair değerlendirmede bulundu.

Orman kampı konusunda bazı partililerin kendisini aradığını ifade eden Gaytancıoğlu, şunları söyledi: “Kamp içerisinden garip seslerin geldiği yönünde telefon aldım. Bunun üzerine jandarmayı aradım ve o akşam Bilal Erdoğan’ın geldiğini öğrendim. Kampta neler olduğunu hep merak ediyordum. Beraber giderek incelemede bulunduk. Güzel bir kamp ancak bir yandan üzüldüm. Bin 250 genç, 250 de hoca. Kimisi sakallı, kimisi modern görünümlü. Keşke bu kamplardan cumhuriyetin tüm çocukları yararlanabilse. Keşan’ın dibinde, Keşanlı çocukların orada olmasını isterdim, köy çocuklarının, tüm çocuklarımızın orada olmasını isterdim. Kız öğrenci var mı diye sordum, kamplarının ayrı olduğunu söylediler.”

NASIL BİR NESİL YETİŞTİRİLMEK İSTENİYOR?

Okan Gaytancıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: Türkiye’de dönüştürülmek istenen bir yapı var. O da cumhuriyet yapısı. Bir AKP’li çıkıyor ve diyor ki; ‘Yeni bir devlet kuruluyor’ ve kurucusunun ismini söylüyor. Biz devletimizi kurarken, savaş meydanlarında, ciddi kayıplar vererek, evimizde eşyaları paylaşarak bu ülkeyi kurtardık. Bu ülke bölünmüş ve parçalanmıştı. Bir lider yeni bir cumhuriyet kurdu. 2 gün önce Edirne’de 4 saatimi bir sendikaya ayırdım. Eğitim sistemimizin getirildiği durum içler acısı. Mesleki eğitim neredeyse yok. Meslek okullarına artık öğrenci gitmiyor. Varsa yoksa imam hatip. Nasıl bir nesil yetiştirilmek isteniyor? İmam hatip okulları CHP tarafından açıldı ancak tüm okullar imam hatibe döndürülsün denmemiş.”

ECEABAT’TA ADALET KURULTAYI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Hukuk sisteminin geldiği noktanın ortada olduğunu dile getiren Gaytancıoğlu, “Sosyal medyada düşüncesini paylaşanları içeri atan, statta ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa’ diyeni karşıt görüşte gören bir zihniyet Türkiye Cumhuriyeti’nde hakim olamaz. Bu geçici bir durumdur. CHP, üzerine düşen görevi yapıyor. 26-30 Ağustos tarihleri arasında Eceabat’ta adalet kurultayı gerçekleştireceğiz.  CHP’nin politikalarına bir katkı sunulacak. CHP artık sahada. Karşımızda bir kitle var ve amacı belli. Türkiye Cumhuriyeti’nde yeniden yapılanmaya gitmek. Değerleri yok saymak ve bunun için muhalefeti susturmaktır.” şeklinde konuştu.

BU VATANA İHANETTİR

3 eski bakan ve bazı genel müdürler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen OkanGaytancıoğlu, “Nedeni de tarım ürünlerindeki ithalat. Bir ülke ithalat yapar. Ama zamanı vardır. Çiftçisi tarladayken ithalat kararnamesi çıkmaz. Bu vatana ihanettir. Tarım bakanlarının son 2 tanesi konuyu bilmiyor. İlk bakanlık yapanlardan biri Mehdi Eker’di ve kendisine Fransızlar tarafından madalya verildi. Fransa tarımına yaptığı katkılardan ötürü madalya ile uğurlandı. Keşke biz verseydik madalya. Onun yerine Faruk Çelik geldi. İşi bilmeyenlerde takım kurdu. Kendisi hakkında birçok önerge verdik en sonunda gitti. AKP içerisinde tarımı bilen birçok uzman var. Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, Çanakkale Milletvekili var. Bunlar dururken bir doktoru başa getirdiler.” dedi.

TEK ADAM REJİMİNE DOĞRU GİDEN ORTAMDA HEPİMİZ BİR BİRİMİZE LAZIMIZ

CHP’nin gücünü halktan aldığını kaydeden Gaytancıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “CHP gücünü Mustafa Kemal Atatürk’ten alır ve bir tüzüğü, programı vardır. Artık tek adam rejimine doğru giden ortamda hepimiz bir birimize lazımız. Kimsenin küsmeye, partiyi karalayarak kişisel çıkarlarını ön plana çıkarmaya lüksü yok. Uzlaşabilirsek daha güzeldir. Mümkünse; çarşaf liste yapabilirsek, tüm partililerinin gücünü yansıtabilirsek çok daha iyi olur. Daha önce CHP’nin kurultayları günlerce sürmüş ama kimse küsmemiş. CHP iktidara çok yakın. Önümüzdeki yıl bir erken seçim söz konusu. CHP seçime hazırdır. Seçimden kaçmayız. Ekonomi ciddi anlamda sıkıntılı. Hileli referandum sonuçlarını Türkiye Cumhuriyeti’ndeki insanlara kabul ettirmeye çalışıyorlar. Vicdanlarda kaybettiler. Önümüzdeki dönemde Türkiye Cumhuriyeti’ni CHP’nin yöneteceğini biliyoruz. Bir rüzgardır kişisel partiler, ama bir kasırgadır Mustafa Kemal’in önderi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi.”  

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ