HABER MERKEZİ

Gaytancıoğlu, “İsmet İnönü'ye dil uzatmışlar. ‘Elinde Türk bayrağı yoktu’ demiş. Fotoğrafa iyi bakarsan Türk Bayrağını görürsün.” dedi.
DEVRİN DAİM, TOPRAĞIN BOL OLSUN

Gaytancıoğlu, açıklamasında şunları söyledi: “İsmet İnönü Kurtuluş Savaşında Türk Bayrağını Yunan karargahına diktiğinden dolayı elinde Türk Bayrağı olmadığı doğrudur. Kim ne derse desin Paşam. Umudunu kaybetmiş bir milletin evladı olarak biz senden razıyız. Allah da razı olsun. Devrin daim, toprağın bol olsun. İsmet İnönü, emperyalistlere boyun eğdirdiği İnönü, Sakarya ve Lozan zaferlerinden sonra başbakan ve cumhurbaşkanı oldu.”
BUSH YÖNETİMİNİN KAPISINDA İCAZET ALMAK İÇİN BEKLEMEDİ

Gaytancıoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: “O makama gelmek için senin gibi, 2002 seçimlerinden 10 ay önce Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren Bush yönetiminin kapısında icazet almak için beklemedi. Ömrü, Yemen'den Balkanlara memleket için at sırtında savaşlarda geçmiş bir asker. Sakarya'da savaşırken, en son üç aylıkken görüp ayrıldığı oğlu İzzet'i kaybetmiş bir baba
TIRNAĞI DAHİ OLAMAZSINIZ

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, son olarak şunları söyledi: “İsmet İnönü, bugün sattığınız her kuruma, her karış toprağa emek vermiş bir siyasetçi İsmet İnönü'yü artık rahat bırak! Sevmeye bilirsin. Ama saygı duymak zorundasın. Evet, ekmeği karne ile aldınız o dönem ama babasız büyümediniz. Tırnağı dahi olamazsınız. Siz bugün milli ve yerli vekil ararken, biz ona Milli Şef İsmet Paşa dedik.”