AYŞİN SEÇİL GEZER

İlk olarak Keşan TSO Genç Girişimciler Komitesi Başkanı Nehir Gergin konuşarak İzmir seyahati hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Gergin, şunları söyledi: “Projemizin ilk ayağı olan Ege Üniversitesi ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Çok değerli ziyaretler yapacağız. Orada kıymetli hocalarımızdan dersler alacağız. Prof. Dr. Necdet Budak hocamızı da göreceğiz ve yeni görevinden dolayı tebrik edeceğiz. Genç girişimcilerimize faydalı bir gezi olacağını düşünüyorum.”

GENÇ GİRİŞİMCİLERİ İŞ HAYATINA HAZIRLAYACAĞIZ

Girişimcilik Merkezi Projesi kapsamında anlaşma yaptıkları 4 üniversiteden ilkini ziyaret edeceklerini aktaran Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Yaklaşık 40 kişiden oluşan genç girişimcimizi İzmir’e götürüyoruz. Ege Üniversitesi’nde; markalaşma, aile şirketlerine uyum süreci, finans yönetimi gibi önemli başlıklarla eğitimize başlıyoruz. Hemşerimiz Prof. Dr. Necdet Budak’ı da ziyaret etme fırsatı bulacağız. İkinci etapta Bahçeşehir Üniversitesi, devamında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Trakya Üniversite’ni ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretlerimiz ve eğitimlerimiz 4 ay sürecek. Proje asistanımız Kadir Can Tunç ve Genç Girişimciler Komitesi Başkanımız Nehir Gergin’in yürüteceği bu projeye biz de yönetim olarak destek veriyoruz. Gençlerimizi atölyede pişirip aile şirketlerine uyumu hızlandıracağız. Genç girişimcilerimi iş hayatına hazırlayacağız. Türkiye’de sayısı az olan projelerden biri.” dedi.

BUGÜN BU ETKİNLİĞE BAŞLAMIŞ OLUYORUZ

Girişimcilik Merkezi Projesi asistanı Kadir Can Tunç da bu projede emeği geçen başta Mustafa Helvacıoğlu ve Nehir Gergin olmak üzere herkese teşekkür ederek şöyle konuştu: “Değişim için yerel girişimcilik’ diyerek bugün bu etkinliğe başlamış oluyoruz. Keşan ve bölge halkımız için daha iyi olması dileğiyle.”

Konuşmaların ardından Heyet, İzmir’e doğru yola çıktı.