19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 15-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Gençlik Haftası” etkinlikleri, dün, “Gençlik Yürüyüşü”yle başladı.

Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen “Gençlik Yürüyüşü”ne Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Küçükkarakaş, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Vedat Çimen, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, resmi daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, spor kulüpleri başkan ve temsilcileri ile diğer ilgililer katıldı.

Keşan Belediye Bandosu eşliğinde saat 10.00’da Keşan Sağlık Meslek Lisesi önünden hareket eden kortej, Hastane Caddesi, Önder Caddesi ve İnönü Caddesi güzergahıyla Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na ulaştı. Kortejde sigara karşıtı pankartlar dikkat çekti.

Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin, Çimen ve Keşan Rumeli Gençlik Spor Kulübü sporcuları tarafından Atatürk Anıtı’na konulmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu, ardından Keşan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Uygun’un komutuyla Keşan Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı söylendi. Aynı zamanda Keşan Rumeli Gençlik Kulübü sporcuları tarafından gönderlere bayraklar çekildi. Sunuculuğunu Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Formatörü Başar Şen’in yaptığı tören, Keşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisiyle sona erdi.