HABER MERKEZİ

Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi, bu yılda Keşan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Keşan, İpsala ve Enez’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardım paketleri ulaştırıldı. Finansmanı TOBB ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından karşılanan gıda yardım paketleri, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Komiteleri ve oda çalışanları aracılığıyla, ihtiyaç sahibi 1.000 aileye dağıtıldı. ‘Bölgemizde Yaşayan 1.000 Aileye Gıda Yardımı’ Gıda yardımlarıyla ilgili Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orkun Özkaya ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı yazılı bir açıklama yaptı.

“ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Yönetim Kurulu Başkanı Şapçı, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sürecinde herkesin olumsuz yönde etkilendiğini belirterek, “Birlikte olmanın ve paylaşmanın önemin her zamankinden daha fazla hissedildiği bu günlerde Keşan, İpsala ve Enez’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimize ve yerel işletmelerimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya devam ediyoruz. Bu mübarek Ramazan Ayında bölgemizde yaşayan ihtiyaç sahibi 1.000 aileye kısmen de olsa dokunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yapılan açıklamanın devamında Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orkun Özkaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde Türkiye genelinde oda ve borsaların destekleriyle yapılan bu yardımlar nedeniyle, “Başta TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, desteklerini esirgemeyen bölgemizde ticari faaliyetlerini sürdüren hayırsever işadamlarımıza, pirinç desteklerinden dolayı çeltik üreticilerimize, yardımların dağıtımında gösterdikleri hassasiyet ve destekler nedeniyle Yönetim Kurulumuza, Meclis Üyelerimize, Komite Üyelerimize ve Oda personellerimize teşekkür ederiz. Bu vesile ile tüm üyelerimize sağlıkla geçirecekleri bir Ramazan Ayı dilerim” ifadelerine yer verdi.