Dün, Keşan’da meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı kamyonet, bir dönerci dükkanına ait tentenin, 8 yaşındaki ilkokul öğrencisinin başına düşmesine neden oldu.

Kurtuluş İlköğretim Okulu 2/B sınıfı Öğrencisi 8 yaşındaki A.I., öğle tatili sırasında yemek yemek için yakındaki dönerci dükkanına gitti. Bu sırada, Kurtuluş Caddesi’nden İspat Sokak’a dönen sürücü H.S. (17)’nin kullandığı 34 AYJ 07 plakalı kamyonetin tentesi, dönerci dükkanının güneşliği olan demir tenteye sürttü. Sürtmeyle yere düşen tente, döner almak için sıra bekleyen A.I.’nın başına çarptı. Kanlar içinde yere düşen talihsiz öğrenci, olay yerinde bulunan bir araçla, Keşan Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kamyonetin sürücüsü H.S. ise, kaza sebebiyle şoku uzun süre üzerinden atamadı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürücüyü, ifadesi alınmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürürken, kamyonet de çekiciyle otoparka çekildi.

Önce acil serviste, ardından da ameliyathanede tedavi altına alınan A.I.’nın durumunun iyi olduğu ve başına dikiş atıldığı, sürücünün ise ehliyetinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.