Güncel faturamı öğrenmek için ne yapmam gerekir?

Günümüz teknoloji zamanı ve birçok kişi teknolojik gelişmelerden, teknolojik işlemlerden yararlanmaktadır. Bu teknolojik gelişmelerden yararlanılan bir alan ise cep telefonlarıdır. Özellikle cep telefonlarının her geçen gün artan yenilikleri kişilerin kullanımını daha da kolaylaştırmaktadır. Bunlardan biri de güncel faturaların kolaylıkla öğrenilmesidir. Avea operatörü kullanıcıları güncel faturalarını öğrenmek için güncel fatura bilgisi servislerinden yararlanabilir ya da internet üzerinden hizmet veren sitelerden ücretsiz avea fatura sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Fatura tutarı öğrenirken hangi aşamalar gerçekleştirilir?

Avea fatura sorgulama için tıklayınız

·        Faturalı hatların güncel fatura bilgilerine ulaşması için avea’nın müşterilerine sunduğu bu sistem birkaç adımdan oluşur.

·        İlk olarak cep telefonunuzun mesajlar bölümüne gelerek “GUNCEL” yazıp 5555’e gönderilmesi gerekir.

·        Bu işlemden sonra cep telefonuna mesaj gelir ve son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

·        Ancak bu tutarın üzerine vergileri, indirimleri, sabit ücreti ve son gün kullanımlarınızı da ayrıca eklemeniz gerekir.

Güncel faturanızı öğrenmek istediğinizde *100# numarasını arayarak da faturanızı sorgulatabilirsiniz. Ancak bu servislerde her mesaj 0.99 TL ile ücretlendirilerek faturanıza yansıtılır.