GİZEM GÖRÜR

Basın emekçilerine teşekkür ederek açıklamasına başlayan Güray Koşan, şunları söyledi: “Keşan’ımızın basın emekçileri, davetime katıldığınız için hepinize ekibim adına çok teşekkür ediyorum. CHP Keşan İlçe Başkanlığı adaylığımızdaki amacımız parti, örgüt birliği, bütünlüğünü sağlamak ve yenilenmek hareketlilik kazandırmak, heyecan getirmek olacaktır. Partimdeki tüm üyelerle bugüne kadar kimseyle bir husumetim, kavgam ve en ufak bir problemim olmamıştır. Özellikle de ne bir milletvekili ne de belediye başkanları ile hiç bir sorunum olmamıştır. Onların görev alanları farklı bizim yapacağımız görev alanları faklıdır. Amaçlarımız hep birlikte çalışıp seçilmişler olarak CHP’nin başarılı olması ve halkımızın refahı, huzurudur.”

EKİBİM ADINA SÖZ VERİYORUM

Seçildikten sonra tüm üyelere aynı yakınlıkta olacağını ifade eden Koşan, “Seçildiğimiz takdirde bütün partimizi kapsayacak şekilde tüm üyelerimizle aynı yakınlıkta uyum içinde çalışmak arzusu ve niyetindeyiz. Ülkemizin yaşadığı sıkıntılı günlerde CHP’ye çok büyük ihtiyaç var. Bu bağlamda bizim de göreve geldiğimiz takdirde, önce partide iç barışı daha kuvvetli hale getirmek kimsenin adamı olmadan sadece CHP’lilerin adamı ve neferi olarak dokunmadık omuz sıkmadık el bırakmadan halkla birlikte CHP’yi hem tekrar yerelde hem de genelde iktidara taşımak istiyoruz. İlçe başkanlığını kazandığımız takdirde süreci tamamlayana kadar hiçbir şekilde bir makam ve mevkiye talip olmayı düşünmüyorum. Ben düşünmediğim gibi yönetim kuruluna da alacağımız beraber çalışacağımız arkadaşlarımın da bir makam ve mevkiye talip olmayı düşünmesini de istemiyorum. Eğer ola ki sürecimiz tamamlanmadan yönetim kurulumuzdan bir arkadaşımız istifa edip bir makama talip olursa, ilçe başkanı ve yönetimi olarak da o arkadaşımız, bizim ona destek olacağımızı düşünmesin. Bütün üyelerim partimdeki her göreve talip olabilir. Yönetim kurulu olarak hiç bir aday adayı arkadaşımıza ayrıcalığımız ya da yakınlığımız olmayacaktır. Önümüzdeki yıllarda ki seçimlerde üyelerimden kim hangi organlarda aday adayı olursa, hepsine aynı yakınlık ve uzaklıkta olacağımızı açık yüreklilikle ben ve yönetim kurulumuzu oluşturacağımız arkadaşlarım, ekibim adına söz veriyorum.” dedi.

SIRA KEŞAN İLÇE ÖRGÜTÜMÜZDEDİR

Güray Koşan, basın açıklamasını şöyle tamamladı: “Aday adayı olacak tüm üyelerim, çalışmalarının içinde sorumluluk alarak CHP’yi her zaman iktidar yürüyüşünde canlı tutacağız. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte bir program dahilinde tüm Keşan ve köylerinde kapsamlı çalışmalar yaparak, Keşan’ımıza sosyal kültürel anlamda bir ivme kazandırmak ve gençlerimizi, kadınlarımızı daha aktif hale getirmek istiyoruz. Gelecek kadınlarımız ve gençlerimizdedir. Yönetim kurulumuza alacağımız arkadaşlarımızı her mahalleden, meslek gruplarından oluşturmak istiyoruz. Ayrıca köy ve belde kökenli iki arkadaşımızı da yönetim kurulumuza düşünüyoruz. Amacımız da Keşan olarak genelde tarıma dayalı bir ekonomiye sahibiz. İl genel meclis üyelerimizle birlikte köylerin sorunlarını ilk elden daha iyi gözlemlemek ve takip etmek, partimizin tarım ve hayvancılık programlarını daha iyi anlatmak olacaktır. Son olarak da Keşan ilçe örgütümüze toplantılarımızı yapacak geniş bir salonu olan kendimize ait bir yer ihtiyacı hasıl olmuştur. CHP’li olarak, Edirne il örgütümüz böyle bir binaya sahip olmuştur. Edirne’mizin en büyük ilçesi olarak sıra Keşan ilçe örgütümüzdedir. Bu konuda biz Edirne’mizdeki duyarlı 12 bin üyemizle, seçilmiş tüm milletvekilleri, il genel meclis üyeleri, belediye başkanları, meclis üyelerimizle birlikte olur, genel merkezimiz ve başkanımızın da önemli katkıları ile bu işin üstesinden evelallah geliriz. Hak, hukuk, adalet duygusu içinde demokrasiyi özgürce soluduğumuz daha iyi bir Keşan ve Türkiye’de yaşamak dileğiyle. Değerli basın mensubu arkadaşlarım, emekçilerim. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ