Türk Kızılayı Keşan Şubesi Kadın Kolları Başkanı Gerçek Gürel ve Gençlik Kolları Başkanı Anıl Çakır, dün yaptıkları ortak açıklamada, 2-3 Aralık 2016 tarihlerinde Keşan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan Kan Bağışı Kampanyası’na tüm Keşan halkını davet etti.

Gürel ve Çakır, kan bağışı kampanyasının Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediye Başkanlığı ve Türk Kızılayı Keşan Şubesi’nin işbirliğiyle ve bütün resmi kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının tam desteğiyle gerçekleştirildiğini bildirdi.

Gerçek Gürel, kadınların sosyal hayatta ve yardımlaşma projeleri içinde daha fazla yer alması için çalışmalar yaptıklarını ve bunun artarak devam edeceğini ifade ederek, “2-3 Aralık tarihlerinde Keşan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan Kan Bağışı Kampanyası’na bütün kadınlarımızı davet ediyorum. Türk toplumunda her zaman baş tacı olan, örnek işlere imza atan kadınlarımızın kan bağışı kampanyamıza da gereken önemi ve ilgiyi göstereceğinden hiç şüphem yok. Bütün kadınlarımızı davet ediyorum. Çünkü kadın eli nereye değse orası gül bahçesine döner. Haydi kadınlar Kızılay'a destek olmaya!” dedi.

ÖNEMLİ BİR SINAV VERECEĞİZ

Anıl Çakır ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Keşan’da birkaç gençle çıktığımız bu yolda her geçen gün daha da büyüdüğümüzü görüyoruz. 2-3 Aralık tarihlerinde Türk Kızılayı Keşan Şubesi olarak önemli bir sınav vereceğiz. Kan bağışı kampanyamızda çeşitli ikramlarımızın yanında hediyelerimiz de olacak. Kurumlar düzeyinde en çok katılım sağlayan kuruma bir adet tablet bilgisayar vereceğiz. Bunun yanında kan bağışçılarımız arasında yapacağımız çekilişle kan bağışçılarımıza tablet bilgisayar hediyemiz olacak. Ayrıca, Keşan Belediyemizin de kan bağışçılarına hediyeleri olacak. Resmi ve tüm toplum kuruluşlarının tam destek verdiği, festival tadında bir kampanya düzenlemeyi hedefliyoruz. Saygıdeğer Keşan halkını ve geleceğimizin teminatı olan genç arkadaşları kampanyamıza davet ediyorum.” Gürel ve Çakır, yarın, Keşan Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan kan bağışı kampanyasının açılış programın, saat 10.00’da başlayacağını bildirdi.