HABER MERKEZİ

Yemeğe, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Edirne Ticaret İl Müdürümüz Mahmut Altun, Edirne Ticaret İl Müdür Yardımcısı Uğur Denktaşçı,  Keşan Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Reşat Çakır, Keşan  Belediye Başkan Yardımcıları Salim Şevik, Cengizhan Aktan, Feyzi Engin, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dinç, Keşan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Levent Keçimen, hal tüccarları, pazarcı esnafı ve hal çalışanları katıldı.

Yemeğin ardından okunan duanın ardından konuşan Hal Müdürü Hasan Çıkıkçı, öncelikle yemeğe katılanlara teşekkür ederek, "Keşan Belediye Başkanımız Mehmet Özcan'ın Keşan'a kazandırmış olduğu büyük projelerden biri olan Trakya'nın gözdesi sebze ve meyve toptancı halinde hal içi tüccarlarımızın vermiş olduğu iftar yemeği bir anlamda da hal esnafımızın başkanımıza kazandırdığı bu tesisi için vermiş olduğu gecikmeli bir teşekkür yemeğidir. Hal binamız çevre il ve ilçelere hizmet vermektedir." dedi.

Daha sonra söz alan Keşan Belediye Başkanı Mehmet  Özcan da yemeğe katılan herkese teşekkür ederek, şunları söyledi: “Önemli projelerimizden biri olan Hal Binamız bölgede bulunan tek donanımlı ve bir çok il ve ilçeye de hizmet eden bir tesistir. Bu iftar yemeğimiz için de teşekkür ederim. Şimdiden tüm esnafımızın Ramazan Bayramını kutluyor ve hayırlı işler diliyorum.” Özcan'dan sonra söz alan Edirne Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun da, öncelikle bu iftar yemeğini düzenleyen ve kendisini de davet eden Hal Müdürü Hasan Çıkıkçı'ya ve hal tüccarlarına teşekkür ederek, "Bizler her zaman hal müdürümüzle ve belediye başkanımızla diyalog halindeyiz. Herhangi bir sorun olduğu zaman biz bunu çözmeye çalışıyoruz ve çözüyoruz. Sorunlarınızı bizlere her zaman gönül rahatlığıyla bildirebilirsiniz. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum." şeklinde konuştu. Altun'dan sonra konuşan Hal Tüccarları Derneği Başkanı Sertaç Arhatır da burada büyük emeği geçen Kalendar Ayhan'ı rahmet ve minnetle andıklarını dile getirerek, "Keşan Hali olarak Trakya'nın % 60'ına hizmet ediyoruz.  Edirne, Uzunköprü, Tekirdağ, Şarköy, Eceabat, İpsala, Enez, Malkara, Meriç gibi ilçelerimize hizmet sunuyoruz. İftar yemeğimizde bizleri yanlız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Afiyet olsun." dedi.