AK Parti Keşan İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Esra Aksal, Halep’te ihtiyaç sahipleri için başlatılan yardım kampanyasında, yapılacak olan giysi bağışlarının yarın da kabul edileceğini bildirdi.

Esra Aksal, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada kampanyanın 23 Aralık 2016 Cuma günü sona ereceğini açıkladıklarını ancak 27 Aralık 2016 Salı gününe kadar yardımları kabul etmeye devam edeceklerini kaydetti.  

KEŞANLILAR BU KONUDA DUYARLILIK GÖSTERDİ

Esra Aksal, yardım kampanyası süresinin uzatıldığını belirterek, “Son yaptığımız açıklamada kampanyanın 23 Aralık 2016 sona ereceğini ve toplanan eşyaları yollayacağımızı söylemiştik. Ancak şu an için kampanyaya çok fazla ilgi var. Bu yüzden kampanya kapsamında yapılacak olan yardımları 27 Aralık 2016 Salı gününe kadar kabul edeceğiz. Salı günü de anlaşma yaptığımız firmayla eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Yardımlar Halep’te gönderilmeyecek. Bu konuda İlçe Başkanımız Hüseyin Boyalık ile birlikte ortak karar aldık. Halep’te gönderilen yardımların ulaşmadığını öğrendik. Topladığımız eşyalar Gaziantep’te kurulan bir kampta ihtiyaç sahiplerine verilecek. Yine Haleplilere yardım etmiş olacağız. Konuyla ilgili olarak yaptığımız görüşmelerde en fazla battaniyeye ve çocuk mamasına ihtiyaç olduğunu öğrendik. Son günlerde yastık, yorgan ve battaniye yardımı geliyor. Keşanlılar bu konuda duyarlılık gösterdi. Eşyaları topladığımız deponun kapısı şu an için açılmıyor. İnşallah amacımıza ulaşırız.” dedi.

Esra Aksal, açıklamasının sonunda kampanyada kendilerine yardımcı olan gönüllülere teşekkür etti.