HABER MERKEZİ

Caddedeki kaldırımların bazı yerleri düzgünken, bazı yerlerinin ise kırık-dökük olması esnaf tarafından şikâyet ediliyor. 

Hastane Caddesi’nde kuru temizleme dükkânı bulunan Erkan Asilkan, durumdan duyduğu rahatsızlığı şu sözlerle dile getirdi: “Caddede doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar bitti ama kaldırımların durumu kötü. Belediyedeki yetkilileri kaldırımların onarılması gerektiğini söylüyorum ama pek ilgilenmiyorlar. Belediyede tanıdığı olanların evlerinin önünde en ufak bir bozukluk olsun hemen onarıyorlar ama biz isteyince yok. Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı arasam belki durum çözülecek ama bir kaldırım için de başkan aranmaz ki. Belediyedeki personellerin bunları görüp onarması lazım. Bir sürü çalışan var; elbet birinin görmesi lazım.”

Seçim döneminde çalışmaların artması gerekirken burada bir çalışma yapılmadığını da aktaran Asilkan, sözlerini şöyle noktaladı: “Seçim zamanında belediyenin çok faal olması lazım. Burada hiç bir şey umurlarında değil seçimi kazanacaklarını garanti görüyorlar.”

Bozuk olan kaldırımların en kısa zamanda onarılması bekleniyor.