Şehir merkezinde hatalı yapılan parklar, trafiğin işlemesini zorlaştırırken, dün, trafik ekiplerinin yaşanan aynı durum karşısında ambulansın rahat ilerlemesi için yolu açması takdir topladı.

Genellikle Cumartesi günleri Keşan’da oluşan yoğunluk, trafiğin işleyişini zorlaştırıyor. Hastaları hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulanslar da zaman zaman bu gibi durumlarda ilerlemekte zorlanıyor.

Dün de İsmet İnönü Caddesi’nde ilerleyen ambulans, yoğun trafikte zorlanınca yardımına Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri yetişti. Trafik ekipleri ambulansın ilerlemesi için diğer sürücüleri uyardı. Ekiplerin bu davranışı vatandaşlar tarafından takdir edildi.

Öte yandan, trafik akışının sağlanması için daha duyarlı olunması gerektiğine dikkat çeken sürücüler, “Hatalı parkların yapılması biz sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bu konuda daha duyarlı olunmasında fayda var. Trafik sıkışıklığından şikâyet etmek istemiyorsak özellikle park konusunda çok daha duyarlı olmalıyız.” dedi.