Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Uğur Taşkan, Okul Müdür Yardımcısı Süleyman Gökdemir ve Genel Sekreter Çetin Topçu, dün Keşan Kaymakamlığı ve Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Saat 10.00’da Kaymakam Bekir Dınkırcı’yı makamında ziyaret eden Yüksekokul yöneticileri, eğitim öğretim ve okulun kurmayı planladığı hatıra ormanı konularını görüştüler.

Saat 11.30 sıralarında Keşan Belediyesi’ne geçen yüksekokul heyeti, Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Belediye Meclisi üyeleri Mehmet Ali Ürkmez ve İlhan Boz tarafından makam odasında karşılandı.

Ziyarette konuşan Özcan, okulun bu yıl itibari ile ilk mezunlarını vereceğine dikkat çekerek “Okul yönetimimiz bazı projeler geliştirmişler ve bu projeleri bizlerle paylaştılar. Keşan Belediyesi olarak bu projeler hakkında üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz.” dedi.

Keşan Belediyesi’ni doğaya ve çevreye faydalı farkındalık projelerini aktarmak için ziyaret ettiklerini belirten Okul Müdürü Uğur Taşkan, “Öğrencilerimiz için fidanlık oluşturmayı amaçlıyoruz.  Son sınıf öğrencilerimizin hepsinin adına bir fidan dikilmesini içeren bir projemiz var. Bu proje hem okulumuzun tanıtımını, hem okulun isminin yaşatılmasını sağlayan güzel bir proje olacak. Keşan Belediyesi’nden de konu hakkında fikir ve destek istedik.”  şeklinde konuştu.