Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın organ seçimleri bugün yapılacak. Odanın hizmet binasında yapılacak olan Organ Seçimleri sabah saat 08.00’de başlayacak ve 17.00’de sona erecek.

Tek liste ile gerçekleştirilmesi beklenen seçim öncesinde dün Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve aday olan meslek komitesi üyeleri, Keşan Belediyesi Kapalı Spor Salonu önünde toplanarak basına birlik beraberlik pozu verdi. Fotoğrafların çekilmesinin ardından basına açıklamada bulunan Helvacıoğlu, KTSO’nun 55. Yılına denk gelen organ seçimlerinin camiaya yakışan bir olgunlukla gerçekleşeceğini kaydetti. Seçimlerin bölgemize, KTSO üyelerine ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Helvacıoğlu, şöyle konuştu:

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

 

 “4 yıl boyunca bir olduk, "birlikte güçlüyüz dedik" dolayısıyla sesimiz daha gür çıktı. Biz bir oldukça önümüzdeki engelleri aştık ve bu çatı altında hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık. Her sesi farklı bir heyecanla dinledik. Herkese istişare ve diyalog kapısını her zaman açık tuttuk. Bölgenin bütün renklerini kucakladık. Üyelerimizin desteği ve güveni ile bölgemizin sesi ve yüreği olduk. Bölgenin nabzı Keşan TSO'da atmaya başladı. İş camiasının duyguları, talepleri ve hayallerinin tercümanı olan, aktif ve dinamik bir kurum meydana geldi.

OLUMSUZA ODAKLANMADIK

 

 

Biliyoruz ki; "Büyük güç büyük sorumluluk getirir" Biz hep bu bilinç ile hareket ettik. Birlik ve bütünlük dedik, değişim ve dönüşümün öncüleri olduk. Sorunlara teslim olmadık, olumsuza odaklanmadık, yakınmadık. Yeri geldi fikir verdik, düşünce verdik, ilham verdik...

Ülkemizde en iyisi en güzeli neyse bölgemizde de o olacak. Eskiden başka odalara bakıp imrenirdik, şimdi imrenilen bir oda haline geldik. 5 yıldızlı hizmet vermeye aday olduk. Keşan TSO tüm çevre coğrafyasına rol-model oldu. Bu farkı üyelerimiz ile birlikte ortaya koyduk.

 

DİK DURDUK DİKLEŞMEDİK

Doğru olduk, sabırlı olduk, dayanıklı olduk... Üyemizden gücümüzü alarak dik durduk, dikleşmedik... Odamızın gücünü ve seviyesini düşürmedik. Ne yaptıysak ve neleri başardıysak üyelerimizin gücü ve desteği ile yaptık. Hep birlikte çalıştık, hep birlikte başardık. "Baş başa, el ele vermeyince taş yerinden kalkmaz." Elde ettiğimiz başarıların tamamı ekip çalışmasının sonucudur.

BU AİLENİN BİR MENSUBU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

 

 

Bize emanet edilen makamların hizmet aracı olduğunu biliyoruz ve hep bu anlayışla çalıştık. Öbür tarafta hesabın olduğunu akıldan çıkarmadık. Camiamızın hizmet anlayışı işte budur. Şimdi bu vesile ile hatırlatmak isteriz ki; Oda başkanları, Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri, Ücret - Maaş almazlar. Bu işleri gönülden yaparlar. Zamanlarını ve emeklerini kendi işleri için değil, bölgesi ve üyelerinin sorunlarını çözmek için harcarlar. İşte bu yüzdendir ki, hepimiz bu büyük ailenin bir mensubu olmaktan gurur duyuyoruz.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

 

 

Yarın, bugünden daha zengin olmak, yarın, bugünden daha da gelişmiş olmak istiyorsak, biribirimize

kenetlenmeliyiz. Biribirimize kenetlenerek tüm renkleri birleştirdik. Bizi başarıya ulaştıracak esas güç birlik olmamızdır. Üyelerimizin gücüyle güven tazelemek için 4 yıllık yeni bir döneme başlıyoruz. Bu dönemi de hep birlikte başaracağız. Yeni dönemde de Keşan TSO'yu en iyi şekilde temsil edeceğimize söz veriyoruz. Kardeşliğimiz ve birliğimiz hep daim olsun.”