AYGÜL KONAR

Saat 10.00 sıralarında Çetin Otel’de başlayan kahvaltılı toplantıya; Keşan’daki yerel ve yaygın basın temsilcileri katıldı.

“TÜM BASIN MENSUPLARININ GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Toplantıda konuşan Helvacıoğlu, “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir aradayız. İlçemizdeki basın mensuplarıyla bir araya geldik. Üstlendiğiniz görevi her koşulda sürdürerek Keşan’ın gelişimine katkıda bulunulması konusunda basınımız büyük özveri içerisinde. İnsanüstü gayretleriyle bu şerefli mesleği icra eden ve Keşan’ınımızın gelişmişlik anlamında önünü açan tüm gazetecilerimize teşekkür ediyoruz. Trakya’da fedakârca, birlik beraberlik içerisinde çalışıyorsunuz. Yerel basınımızı yaşatmanın formüllerini bugünden sonra da ortaya koymalıyız. Basın insanlara haber veren ve şehri dingin tutan, dikkat sağlayan iletişim grubu. Tüm basın mensuplarının günü kutlu olsun.” dedi.

“ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ 12 OCAK 2019 CUMARTESİ GÜNÜ SONUÇLANACAK”

Aday adaylığı çalışmalarına yaklaşık 4 aydan bu yana devam ettiğini ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Aday adaylığı süreci 12 Ocak 2019 Cumartesi günü sonuçlanacak. Edirne’de MKYK Üyemiz ve Samsun Milletvekili Genel Başkan Yardımcımız ÇiğdemKaraaslan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda İl Başkanlığımızın Organizasyonunda ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıklayacak. Vekilimiz FatmaAksal ise Kırklareli’nde görevli. Cumartesi günü Edirne’de olacağız. Görev verilirse tempomuzu daha da arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Görev verilmemesi halinde ise adayımızla çalışmayı sürdüreceğiz. Geri adım atmak yok. Bu yola başımızı koyduk. Aday olmasak dahi çalışmaya hazırım. Keşan’a layık olacağım. Güzel çalışmalar yapmak için hazırım. Görev verilmesi halinde Cumartesi’den sonra yeniden sizlerin huzurunda olacağız.”