HABER MERKEZİ

Helvacıoğlu, cumartesi günü önce sabah erken saatlerde Keşan Belediyesi Asfalt Şantiyesi’ni ziyaret etti saat 10.00’dan sonra da 16.00’ya kadar Keşan Belediyesi’nde makam odası ile Keşan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda vatandaşlar ve esnaftan gelen tebrikleri kabul etti. Güne Keşan Belediyesi Asfalt Şantiyesi ziyaretiyle başlayan Başkan Helvacıoğlu, burada asfalt şantiyesi yetkililerinden; yapılan işlemler, kapasite ve şantiyenin mevcut hâlihazır durumu ile ilgili teknik bilgi aldı.

Helvacıoğlu hafta sonu mesaisine daha sonra AK Parti’li Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte Keşan Belediyesi’nde vatandaşlardan ve esnaftan gelen tebrik ziyaretlerini kabul ederek devam etti.

Çay ve çikolata ikramlarıyla karşılanan vatandaşlarla, samimi ve sıcak sohbetler gerçekleştiren, hatıra fotoğrafları çektiren Başkan Helvacıoğlu, “Keşan’ın daha iyi yerlere gelmesi için çok çalışacağız, zaman ve mekân kavramımız yok. Sabah da çok erken kalkıp Keşan için çalışacağız akşam da geç saatlere kalıp Keşan için çalışacağız. Mesai için hafta içi, cumartesi, pazar, hafta sonu, bayram kavramımız olmayacak. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğiyle, güveniyle, işbirliğiyle Keşan’ı çok daha iyi yerlere birlikte getireceğiz.” dedi.