GİZEM GÖRÜR

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun misafirliğinde ve 600’e yakın iş adamının katılımıyla çok güzel bir onur gecesi yaşadıklarını kaydeden Helvacıoğlu, “Bu onur gecesinde, 106 oda borsa firmamız ödül aldı. Rifat Başkanımız hiç kimseye ayıramadığı kadar bize zaman ayırdı. Bütün herkese emeklerinin, alın terinin karşılığını tek tek herkese ödül vererek gerçekleştirdi. Bu vesileyle kendisine teşekkür ederiz. Yolda dönerken şahsıma telefon ederek çok güzel bir akşam geçirdiğini, Keşan, Enez ve İpsala ile gurur duyduğunu söyledi. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun konuşmalarında en önemli vurgu Keşan, Enez ve İpsala birliğinin ortaya çıkmasıydı. Bu bölgesel birlik bu şekilde devam ederse Keşan, Enez, İpsala’nın yarınlarda daha iyi şeyler yapabileceğini vurguladı. Bizler de aynı fikirdeyiz. Dönemimiz boyunca bölgede Keşan, Enez, İpsala vurgusunu ve söylemini birlikte dile getiren kurumuz. Bu da herkes tarafından bilinen bir gerçek.” dedi.

MİSYONUMUZ VE VİZYONUMUZ BÖLGE MARKALARIMIZI GELİŞTİRMEK

Ödül töreni akşamında aynı zamanda İpsala Pirinci’nin lansmanının yapıldığını ve bu lansmanda başarılı bir sunum gerçekleştirdiklerini aktaran Helvacıoğlu, “Türkiye çapında pirinç üretiminin yarısı bölgemizde yapıldığı için İpsala Pirinci’nin diğer adını Türkiye Pirinci koyduk. 5 yıl sonra Türkiye’de pirinç denilince adı İpsala Pirinci olacak, bu kadar iddialıyız. Bunu bu şekilde ifade ederken çalışmalarımızın bu doğrultuda olmasını vizyon koyduk. Misyonumuz ve vizyonumuz bölge markalarımızı geliştirmek, Türkiye ve Dünya markası yapma yolundayız. Rifat Başkanın konuşmalarına dikkat çektiysek; birlik-beraberlik, markalaşma ve bölgenin bütünlüğü öne çıktı. Türkiye ve Dünya ekonomisine paralel olarak da bölgemizin yarınlarda Çanakkale Köprüsü’nün, Hamzadere Barajı’nın bitmesi ile ve Gıda OSB’nin Keşan’da oluşmasıyla bölgenin çok önemli bir hizmet bölgesi olacağının altı çizildi. Dolayısıyla 360 derece hizmet veren bölgemizin yarınlarının aydınlık olması önem kazandı. Biz bu vesile ile yeni dönemde de daha genç bir enerji ile projelerimizin devamını gerçekleştirmeye kararlıyız. Bunu sizlerle paylaşmak istedim.” ifadelerini kullandı.

4 YILLIK BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZI BAŞKANIMIZA SUNDUK

Geceye katılan tüm katılımcılara teşekkür eden Helvacıoğlu, son olarak şunları söyledi: “O gecenin tam adı, o gecenin itibarı, o gecenin keyfi hala konuşuluyor ve bunun da karşılığını aldığımızı düşünüyorum. 4 yıllık bütün çalışmalarımızı Başkanımıza sunduk ve kamuoyuyla paylaştık. Bu çalışmalarda da 4 yıldır ne dediysek Hem TOBB tarafından hem de Keşan TSO tarafından yaptığımızı o gece anlattık. 4 yıl boyunca, yani görevimiz süresince söz verip de yapamadığımız bir şey olmadığını gösterdik. Bugüne kadar üyelerimizin çabalarına cevap verdik, derdine çare olduk, üyelerimizin nefesi olduk. Her türlü yanlarında olduk, kapı kapı gezdik, üyelerimizle omuz omuza çalıştık. Odanın gücü, üyenin gücü sıfatıyla dolaştık. Yeni dönemde de daha yeni enerjiler katarak görevimize devam etmek istiyoruz.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ