Helvacıoğlu hızlı başladı

HABER MERKEZİ

Mazbatasını alarak göreve başlayan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, dün ilk gün mesaisine sabah 07.00’de başladı ve saat 07.30’da birim müdürleriyle toplantı yaparak müdürlüklerin çalışma alanları ile ilgili bilgi aldı.

Helvacıoğlu, “Vatandaşın bizlerden umudu ve ümidi var, beklentileri karşılayacağız” dedi.

AK Parti’li Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Keşan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda müdürlerle toplantı yapan Helvacıoğlu, belediye meclisi üyelerinin bu dönemde daha aktif bir şekilde çalışma yapacağını ifade etti.

VATANDAŞA HİZMET ÜRETİRKEN ONU ÇOK İYİ DİNLEYECEĞİZ

Öncelikli hedeflerinin “tasarruf”, “disiplin” ve “dinamiklik ve hız” olacağına dikkat çeken Mustafa Helvacıoğlu, “Dinamik bir belediye olmak için çok çalışacağız. Dünyada ve Türkiye’de şehirler yarışıyor. Biz de belediye olarak en üst sıralarda yer almak için hep birlikte çalışacağız. Vatandaşın bizlerden ve sizlerden umudu ve ümidi var, beklentileri karşılayacağız. Gecemiz gündüzümüz olmadan çok çalışmalıyız, çalışacağız. Her konuda disiplinli olacağız. Belediyemiz gönül belediyeciliği olacak. Vatandaşa hizmet üretirken onu çok iyi dinleyeceğiz. Karşımızdakinin acısına da ortak olacağız, mutluluğuna da ortak olacağız. Müdürlerimiz halkla ilişkilerimizin en öndeki temsilcisi olacak.” şeklinde konuştu.

KÖYLERİMİZİ DE KUCAKLAYACAĞIZ

Yeni dönemin resmen başladığını ve yeni dönemde verimli ve beraber şekilde çok çalışacaklarına vurgu yapan Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Meclisimiz 25 kişi olarak çalışacak, parti ayrımı olmayacak. Vatandaşımızın karşısında her zaman dinamik olacağız. Üreten kişileri çok seviyorum. Benden emir beklemeyin, üretip gelin. Ben 84 bin kişinin belediye başkanıyım. Köylerimizi de kucaklayacağız.”

KEŞANLILAR İÇİN KOŞACAĞIZ

Keşan’ın belediyecilik anlamında daha iyi yerlerde olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Mustafa Helvacıoğlu, İktidar Partisi’nin avantajının kullanılması gerekliliğini anlattı.

Mustafa Helvacıoğlu, “Ben Keşanlılar için koşacağım, Keşanlılar için koşacağız. Herkesi ayırım yapmadan kucaklayacağız.” dedi.

KEŞANLILAR HELVACIOĞLU’NUN SESİ İLE GÜNE ‘MERHABA’ DEDİ

Helvacıoğlu daha sonra müdürlerden, personel ve araç sayıları, mali durum, yapılan ve yapılması gereken işlerle ilgili tek tek bilgi aldı ve ortak durum değerlendirmesi yaptı. Helvacıoğlu sonrasında da anons odasına inerek 1989 yılında Merhum Belediye Başkanı Mehmet Gemici’nin gündeme getirdiği sabah selamlama anonsunda kendi sesiyle Keşanlılara mikrofondan iyi günler dileklerinde bulundu.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, rutin olarak her sabah belediye anons sisteminden yapılan “Günaydın” anonsunda şunları söyledi: “Günaydın Sevgili Hemşehrilerim, Ben Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu. Herkese günaydın ve hayırlı işler diliyorum. Esnafımıza, emeklimize, öğrencimize ve tüm hemşehrilerimize, günün iyi geçmesini temenni ediyorum. Bugün 11 Nisan 2019 Perşembe. Keşan’da bulunan tüm konuklarımızı ve saygıdeğer Keşanlılarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Helvacıoğlu daha sonra anons odasında, yakınını kaybeden ve cenaze anonsu veren aileyi de bizzat arayarak taziye ve başsağlığı dileklerini iletti.