HABER MERKEZİ

Helvacıoğlu, “Kalbimiz sizinle atıyor. Ömürlerini insan sağlığına adayan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Sizlerle sağlıklıyız.” dedi.

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu ve beraberindeki Cumhur İttifakı heyeti; Keşan Devlet Hastanesi ve Keşan Tıp Merkezi’ndeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Helvacıoğlu, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, insanı sağlıklı bir şekilde yaşatabilmek gayesiyle gece gündüz demeden çalışanlara gönülden teşekkür ettiklerini belirterek şunları kaydetti: “Bir ülkenin sağlık konusundaki gelişmişliği, o ülke için en güzel medeniyet göstergesidir. İnsanı sağlıklı bir şekilde yaşatabilmek gayesiyle gece gündüz demeden çalışanlara her birimiz gönülden teşekkür borçluyuz. Türkiye’de modern tıp eğitiminin başlamasının yıldönümü olarak da kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramı, bu teşekkürün ifadesi için en güzel vesiledir. Bu kapsamda sağlık ile ilgili Sağlıklı Yaşam Köyü ve Keşan Sağlık Kampüsü gibi önemli projeler hazırladık. Bu sağlık sektörüne atfettiğimiz önemin bir göstergesidir. Bu anlamlı gün vesilesiyle, büyük bir özveri ile insan sağlığı için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeden sunan tüm sağlık çalışanlarımızın günlerini kutluyor, sevgi saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”