AA

Helvacıoğlu, AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, AK Parti ve MHP ilçe başkanlarıyla birlikte teşekkür ziyaretine çıktıklarını belirtti.

Keşan’da 30 yıldır CHP yönetimi olduğunu hatırlatan Helvacıoğlu, ilçenin daha önce ideolojiyle yönetildiğini anlattı.

Artık ilçenin ideolojiyle değil hizmetle yönetileceğini vurgulayan Helvacıoğlu, "İlçenin artık AK Parti belediyeciliğiyle tanışma vaktinin geldiğini, bunun adının da hizmet belediyeciliği olduğunu ifade etmiştik. Ciddi bir kampanya sergiledik, Cumhur İttifakı ile güçlendik ve bu günlere geldik. Sorunlar çok. Bu sorunların hepsinin üstesinden geleceğiz. Keşan'ı beş yıl sonra bir üst lige çıkartacağız." dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Keşan'a hizmet vaktinin geldiğini söyledi.

Keşan'ın çok hizmete ihtiyacı olduğunu ifade eden Akmeşe, "Edirne ve birçok ilçenin olduğu gibi özellikle de Keşan'ın hizmete çok ihtiyacı var. Bu hizmeti inşallah 5 yıllık süreçte Mustafa başkanımla birlikte Cumhur İttifakı olarak elimizden geleni yapacağız. Beş yılda inanın Keşan çok değişecek, bundan hiç şüpheniz olmasın. Şartlar ne olursa olsun, sıkıntılar ne olursa olsun AK Parti olarak hizmet için göreve talip olduk. Ben bu süreçte başkanıma ve ekibine teşekkür başarılar diliyorum" dedi.

Helvacıoğlu, MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu'nu da ziyaret etti.

Ferhatoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı Helvacıoğlu'na teşekkür etti.

Keşan'da Helvacıoğlu'nun seçilmesine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de çok sevindiğini ifade eden Ferhatoğlu, "İnşallah Trakya'da güzel şeyler oluyor, yavaş yavaş bir takım surlar delinmeye başladı. Trakya'da Cumhur İttifakı daha da başarılı olacak. En önemli örneği bunun Keşan. Mustafa Başkan çok istekliydi, çok iyi hazırlanmıştı ve başarılı oldu. Keşan'ı güzel günler bekliyor" dedi.

Helvacıoğlu ise sadece kendisine oy veren değil, tüm ilçenin başkanı olacağını, beş yıl boyunca ilçe halkına en iyi hizmeti vermek için çalışacağını anlattı.