GİZEM GÖRÜR

Helvacıoğlu, yaptığı basın toplantısında şunları söyledi:  “Davamız Keşan, davamız İpsala, davamız Enez, Hamzadere Bölgesi’nin değerini biliyoruz. Güçlü olduğumuz ve daha da güçlü olabileceğimiz alanlarımız var. El birliği ile çalışırsak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bölgemizin daha parlak bir gelecek inşası ve yıldızının daha da parlaması ancak reel sektörün heyecanıyla gerçekleşecektir. Bölgemizin daha da gelişmesi için yeni dönemde de önceliklerimize odaklanacağız. Yeni dönem çalışmalarımıza akıl teriyle başlayacağız. Genç, dinamik, girişimci ve enerji dolu ekibimize güveniyoruz. Çünkü Türkiye’nin en genç odası olmaya adayız. Yeni dönem çalışmalarımızda Gıda İhtisas OSB’nin bitirilmesi önceliğimiz olacak.”

BÖLGEMİZİN VE ÜRÜNLERİMİZİN MARKALAŞMASI VAZGEÇİLMEZİMİZ

Helvacıoğlu, önümüzdeki dönemde yapmayı planladıkları hizmetleri anlatarak açıklamasına şöyle devam etti: “Hamzadere Barajı’nın tarıma ve genel ekonomiye katkısı arttırarak devam etmesinde emeklerimiz olacak. Bölgemizin ve ürünlerimizin markalaşması vazgeçilmezimiz olurken, Hibe Projeleri ile bölgemizin kalkınmasına yön vereceğiz. Mesleki eğitimler, kurslar, panel ve seminerler ile işletmelerimizi geleceğe hazırlayarak kurumsal yapılarını güçlendireceğiz. Üyelerimize vizyon sağlayarak, yurtiçi, yurtdışı fuarlar, iş gezileri ve iş forumları üzerinde önemle duracağız. Başta Balkan ülkeleri olmak üzere sınır ötesi işbirliklerinin geliştirilmesi var olan girişimciliğimize destek olacak. Turizm alanında Saros Körfezi’nin potansiyelini planlı bir biçimde arttırmak, var olan sorunlar ve çözüm önerilerinin önemle üzerinde durmak başlıca görevlerimiz arasında olacaktır. Keşan merkez başta olmak üzere tüm bölgemizin ekonomik gelişimini arttıracak etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Potansiyelimiz olan tarım, ticaret ve turizmden maksimum faydalanarak bölgemize değer katmanın mücadelesini sürdüreceğiz. Ortak akıl temel ilkemiz olacak, kurum ve kuruluşlarla işbirliklerimiz artarak devam edecek. Kısacası; iş camiamızı ve bölge ekonomisini ilgilendiren her alanda gündem yaratan, takip eden, sorunları ortaya koyan, çözüm önerileriyle takipçisi olan, etkin, aktif, dinamik ve girişimci bir ruh ile heyecanımızı arttırarak yeni dönem çalışmalarımızla hizmet etmek istiyoruz.”

HİZMET YOLUMUZ AÇIK OLSUN

Mustafa Helvacıoğlu açıklamasını şöyle tamamladı: “Bölgemizin yeni bir büyüme modeline ihtiyacı olduğu bilincindeyiz. Bu kapsamda reel sektörümüzün heyecanına ortak olma sorumluluğumuz olduğunun bilinmesini istiyoruz. Üyelerimize güvendik, onlardan güç aldık, hep birlikte çalıştık, hep birlikte başardık. Biz bu büyük camianın başarı azmine inanıyoruz. Hep birlikte omuz omuza çalışmaktan dolayı büyük bir gurur duyacağız. Bu vesileyle tüm üyelerimizi 1 Ekim Pazar günü Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nda saat 09.00-17.00 arası yapılacak olan organ seçimlerimizde odalarına sahip çıkmaya ve demokrasi bayramını yaşamaya davet ediyoruz. Üyelerimizin yanımızda olması bizlere ayrı bir heyecan ve güç katacaktır. İş camiamızın gönlü zengin, emeği ve kazancı bereketli, birlik ve beraberliği daim olsun. Bu vesileyle organ seçimlerimizin bölgemize, iş camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Hizmet yolumuz açık olsun, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ