Keşan İki Minareli Çarşı Camii ve Aşevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kerim Aktaryıldız, dün yaptığı açıklamada, bir Ramazan Ayı’nı daha sorunsuz geçirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

BU GURUR HEPİMİZİN

Tam 18 yıldır ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan Ayı boyunca sıcak yemek dağıtıldığını ifade eden Aktaryıldız, “18 yıldır tek yaşadığımız sıkıntı, vatandaşı sıraya doğru sokamamamız. Maalesef karışıklıklar yaşanıyor. Bazen ufak tefek kargaşalar oluyor. Ama 1 ay boyunca biz üzerimize düşen görevi yaparak, vatandaşlara sıcak yemek dağıttık. Bu sayı son olarak 456 haneye ulaştı. Ben, bize katkı sağlayan Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi, diğer kurum ve kuruluşlar ile Keşan halkına teşekkür ediyorum. Bu sene vatandaşlarımızdan da ciddi anlamda yardım aldık. Hemen hemen her yemeği etli yaptık. Biz bu hizmeti verdiğimizden dolayı haklı bir gurur duyuyoruz. Bu gurur Keşan’da yaşayanlar olarak bence hepimizin. Bir ay boyunca işimizden, gücümüzden fedakarlık ettik ve yoksul vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıttık.” dedi.

YARIN TAS KEBABI VAR

Kerim Aktaryıldız, Arife Günü (yarın), Keşan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından bağışlanan etle, halka tas kebabı dağıtılacağını dile getirerek, şunları söyledi: “Bağışlanan 190 kilogram etle, halkımıza Arife Günü tas kebabı vereceğiz. Hem Arife Günü hem de bayramın ilk gününe yetsin diye 2 gün yenilebilecek gibi bol dağıtacağız.”