Hükümet Konağı binasında, bir süredir devam eden dış cephesindeki ısı yalıtım kaplaması için kurulan oldukça yüksek iskelede çalışan işçilerin, önlem almadan çalışmaları ve görenlerin yüreklerini ağızlara getiren görüntülerinin haber olması üzerine güvenlik tedbirleri arttırıldı.

İçerisinde, Kaymakamlık, Tapu ile Nüfus Müdürlüklerini barındıran 5 katlı Hükümet Konağı binasında çalışan işçilerin, güvenlik önlemi almadan çalışmalarının dikkat çektiği haberleri çıktıktan sonra binada iş güvenliği ile ilgili tedbirler arttırıldı.

KİMSENİN CANI YANMADAN TEDBİR ALINDI

Haberler çıkmadan önce iş güvenliği ile ilgili herhangi bir tedbir alınmadan gerçekleştirilen çalışmaların, neden haberler çıktıktan sonra alındığını merak eden vatandaşlar ise “Haber çıkmasaydı tedbir alınmayacak mıydı? Şimdi çekilen branda ile çevreye karşı, işçilerin başlarına taktıkları kask ve kemer ile de kendilerine karşı tedbir alınmış olması tabii ki güzel bir olay. Ancak çalışma başlarken mecburi olan zamanda tedbir alınması daha doğru olacaktı. Neyse ki kimsenin canı yanmadan tedbir alındı.” şeklinde konuştu.