AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, geçtiğimiz Cumartesi günü Kadın Kolları Başkanı Esra Aksal ve yöneticileri ile birlikte Anneler Günü nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Saat 11.00 sıralarında AK Parti İlçe Binası’nda ilk olarak AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Aksal ve partili kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Boyalık, daha sonra Aksal ve beraberindeki kadınlarla, Keşan merkezinde kadınların Anneler Günü’nü kutladı. Geziler sırasında CHP Kadın Kolları ile de karşılaşan Boyalık, burada başta Mehmet Özcan’ın eşi Şengül Özcan olmak üzere CHP Kadın Kolları’ndaki kadınlara da karanfil hediye ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

HASTANE’YE VE ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Daha sonra Hastane Caddesi üzerinden Keşan Devlet Hastanesi’ne giden Boyalık, Aksal ve beraberindekiler, hastanenin Kadın Doğum Servisi’ne giderek, yeni anne olan kadınların Anneler Günü’nü kutladıktan sonra, Şehit Annesi Sevgi Kayın’ı ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

ANNELERİMİZ, VAZGEÇİLMEZ DEĞERLERİMİZ, HAYAT ZENGİNLİĞİMİZDİR

Ziyaretlerin ardından Anneler Günü ile ilgili açıklama yapan Hüseyin Boyalık, başta kendi annesi ve eşi olmak üzere tüm kadınların Anneler Günü’nü kutlayarak, “‘Cennet Annelerin ayaklarının altındadır’ hadisinden yola çıkarak, bizlerin yaşama sebebi olan tüm annelerimizin bu özel gününü canı gönülden kutluyor, tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Annenin görevi çocuğunu dünyaya getirdiğinde bitmez. Daha başka ve daha anlamlı bir boyut kazanır. Doğduğu andan itibaren toplumsal yaşama dâhil olan çocuk, psikolojik olarak da sevgiyle, ilgiyle beslenmek zorundadır. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini kabul etmek, hepimize düşen en büyük sorumluluktur. Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca kabul etmememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir. Dünyanın her yerinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadır. Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve sıcaklığı daima aranan annelerimiz, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz en çok annelerimizin payı vardır. Aile yaşamının ve toplum yapısının güvencesi, sevgiyi, vefayı, cefayı, şefkati, imkânsızı başarmanın örneklerini kendilerinde gördüğümüz başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıklı, mutlu bir ömür sürmenizi gönülden diliyorum.” dedi.