AYŞİN SEÇİL GEZER

Keşan Madeni Eşya ve Demirciler Esnaf Odası başkanlığına yeniden aday olduğunu ifade eden Erkan şunları söyledi: “Genel Kurulumuz, 18 Şubat’ta Köşk Düğün Salonu’nda düzenlenecek ve saat 10.00’da başlayacak. Seçimlere her zaman olduğu gibi yine ‘pembe liste’yle gireceğiz. Ben, seçimlerde son defa aday olacağım. Seçildiğimiz ilk günkü gibi heyecanlıyız. Keşan’a ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.” 

ESNAFIMIZIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN MÜCADELE ETTİK

Hüseyin Erkan sözlerine şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz günden bugüne esnafımızın sorunlarının çözümü için mücadele ettik. Esnafın sesini ilgili makamlara ve bakanlıklara duyurduk. Genel Kurul’da esnaflarımız için yaptıklarımızı anlatacağız. Bu çerçevede; seçimlere tüm üyelerimizi davet ediyoruz. Oy kullanmak üyelerimizin demokratik hakkıdır ve bu haklarını kullanmalarını istiyoruz. Üyelerimiz seçimlere gelsin ve odalarına sahip çıksınlar.”

TÜRKİYE KEŞAN’I VE ESNAFIMIZI TANIDI

Erkan sözlerini şöyle tamamladı: “Odamız 1960 yılında kuruldu. Ve o günden bugüne kadar Keşan’dan hiç kimse federasyonda yönetim kurulu üyeliği yapmamıştı. Ancak bu görev bana kısmet oldu. TESK’in yaklaşık 3 milyon üyesi bulunmaktadır. Bu kadar geniş bir kesime hitap eden bir federasyonun internet sitesinde, Keşanlı Hüseyin Erkan’a yer verdiğini görüyoruz. Oda olarak bizim en yüksek makam TESK’tir. Bundan ötürü de bana verilen yetkiyi en üst düzeyde temsil etmeye çalışıyorum. Trakya’da benim dışımda bakanlarla görüşen meclise giden ve TESK’e giden biri olduğunu düşünmüyorum. Türkiye Keşan’ı ve esnafımızı tanıdı. Kimseyi mahcup etmeden esnafımızın sesini en iyi şekilde duyurmaya çalıştım. Her zaman olduğunu yine esnafımızın sesi olmaya devam edeceğim.”

Öte yandan yönetim ve denetim kuruluna aday olan listesi ise şu şekilde:

Başkan: Hüseyin Erkan.

Yönetim Kurulu: Ali Rıza Duman, İsmail Nar, Hasan Akça, Tahir Gökhan, Necmi Deniz, İsmail Esim.

Denetim Kurulu: İzzet Yılmaz, Kemal Öşme, Bekir Göl.