GİZEM GÖRÜR

AK Parti’de, 16 Eylül 2017 Cumartesi günü yapılacak olan 6.Olağan Kongresi öncesinde, İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık’tan sonra İstanbul Bayrampaşa Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Hüseyin Yıldırım da adaylığını açıkladı.

Dün, saat 13.30 sıralarında konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Yıldırım  “İlçe Başkanlığımız nezdinde Hüseyin Boyalık kardeşimize müracaat ettik.  İlçe başkanlığımız bizim evimizdir. Biz de bu evin ev sahibiyiz. Kendilerinden delege listelerini istedik. Kendilerinin bize delege listelerini vermekte güçlendiklerini ve bir korku içerisinde olduklarını gördük. Aslında bu demokratik bir yarış. Demokratik olması için her adaya saygı gösterilmesi gerektiğini düşünerek bunları ifade ediyorum. Yüksek Seçim Kurulu Müdiresine de temennilerimizi, sıkıntılarımızı dile getirdik.” dedi.

ADİL OLMAMIZ GEREKİR

Yazılı bir dilekçe ile delege listelerini temin etmek için başvuru yaptıklarını dile getiren Hüseyin Yıldırım, şunları kaydetti: “Onlar da gerekli mazeretlerini sunarak bizlere delege listelerini vermediler. Biz öncelikle delege kardeşlerimize buradan sesleniyoruz. ‘Bize ulaşılmadı’ diye bir mazeret sunarlarsa onlardan helallik isteyip aflarına sığınıyoruz. Listeler bize verilmediği için kendilerine ulaşmıyoruz.  Biz yine de yolumuza devam edeceğiz.  Bazı delege kardeşlerimiz bize ulaştı. Yanımızda olduklarını söylediler. ‘Durmak yok yola devam’ diyerek İlçe başkanlığına adaylığımızı sürdüreceğiz. Burada kardeşlik, birlik ve beraberlik bilinci içerisinde birbirimizi kucaklamamız gerektiğini düşünüyorum. Bizim partimizin felsefesi bunu gerektiriyor. Adil olmamız gerekir. Velev ki ilçe başkanlığı sürecinde delege kardeşlerimiz bizi ilçe başkanı olarak seçerlerse bizim kucaklayacağımız, sarılacağımız ilk insan ilçe başkanımız Hüseyin Boyalık’tır. Bizim anlayışımız kardeşlik, birlik beraberlik mesajları içerisinde olmalıdır ki partimize, milletimize ve devletimize faydalı olalım. Bu neticede İl Başkanımız İlyas Akmeşe’yi de birkaç defa aradım. Telefonlarıma cevap verilmedi. Yoğunluğundan mütevellit olduğunu düşünüyorum. Saygımız sonsuzdur. Büyüklerimizin her zaman desteğine ihtiyacımız vardır. Biz dertlerimizi, sıkıntılarımızı iletmek için nezaketen il başkanımızı aradık.  Buradan halkımızın vicdanına sesleniyoruz. 400 delegenin Hüseyin Boyalık kardeşimiz tarafından yapıldığını biliyoruz. Bundan ötürü de medeni cesaretimizi toplayıp üstat Necip Fazıl’ın dediği gibi ‘Kim var denilince sağına ve soluna bakmadan ben de varım cevabını verici dava ahlakına sahip kardeşlerimi yanımda gördüm. Bundan dolayı da bizler de bu yarışta varız dedik.”

SÜRECİ EDİRNE İL BAŞKANI’NIN SAĞLIKLI YÖNETEMEDİĞİ ORTAYA ÇIKIYOR

Demokratik bir şekilde adaylıklarını açıkladıklarını belirten Hüseyin Yıldırım sözlerini şöyle sonlandırdı: “Eğer ki ilçe başkanı ben olsaydım Hüseyin Boyalık kardeşimiz bizden delege listelerini istemiş olsaydı, biz hiçbir şeyden korkumuz olmadığını belirtip kendisine delege listelerini verirdik. Nihayetinde bu süreç demokratik bir süreçtir. Bu süreci halkımızın takdirine, delegelerimizin ve kamuoyunun vicdanına teslim ediyorum. Biz İstanbul Bayrampaşa Meclis üyesi olabiliriz ama dönüp dolaşıp geleceğimiz yer memleketimizdir. Öncelikle memleketimize hizmet etmeliyiz. Memleketimize sahip çıkıyoruz. Kimsenin dışlamasına kulak asmıyoruz. Bütün ilçe başkanlarımızı arayarak hepsiyle gerekli görüşmeleri sağladık. Olumlu mesajlar aldık. Hiç kimse kimseyi engelleyemez. Siyaset hayatımız sadece birilerinin ellerindeyse böyle bir siyaset anlayışını biz asla kabul etmeyiz. Gerekli istişareleri yaparız. Trakya genelinde bu sıkıntıları bazı il ve ilçelerde yaşıyoruz. Meriç İlçe Başkanlığına yapılan tutumu da demokratik bir hareket olarak karşılamıyor, esefimizi de buradan dile getiriyoruz. Bu süreci Edirne İl Başkanı’nın sağlıklı yönetemediği ortaya çıkıyor. Ben bu süreçte demokratik olunması gerektiğini savunuyorum. Yolumuz da kararlıyız. Burası bizim memleketimiz. Ne mutlu buralara hizmet verebiliyorsak. Adaylığımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ