Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak,  içkili umuma açık işletmelerin tarifelerinin yenilendiğini bildirdi. Çakmak’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Lokantacı kahveci ve otelciler esnaf odamıza üye kadehle içki satan umuma açık (Birahane, Bar, Canlı Müzik) İşletmelerimizden odamız yönetimimize gelen fiyat tarife talepleri odamız yönetim kurulumuzca değerlendirilmiştir.

Lokantacılar Kahveciler ve Otelciler Esnaf Odamız Yönetim Kurulunun, kadeh ile açık içki satan esnaflarımızın tarife talepleri, değerlendirilmiştir.

Keşan Lokantacı kahveci ve otelciler esnaf odamızın açık içkili, umuma açık işletme esnaflarımızın tarife teklifleri 08.08.2016 tarihli sayılı yazımız ile Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğimizden talep edilmiştir.

Edirne Esnaf ev Sanatkarlar Odaları birliğimizin 09.08.2016 tarihli yönetim kurulu toplantısında Odamız Tarafından talep edilen, açık içki satan İşletmelerimizin tarife talepleri yapılan yönetim kurulu toplanda kabul edilmiştir.

Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odamıza üye kadeh ile açık içki satan bar, birahane, meyhane, gazino, canlı müzik vs. gibi İşletmelerimiz yapılan denetimlerde cezalı durumu düşmemeleri için en yakın zamanda, odamızdan fiyat tarifelerini alıp işletmelerinde müşterilerin göreceği şekilde duvara asmalıdır.”