Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Edirne İl Genel Meclisi aday adayı Mehmet Ali Yetim, köylerin sorunlarını iyi bildiği ve hizmet etmek istediği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Keşan’da CHP’nin il genel meclisi adayını belirlemek için 15 Şubat 2014 Cumartesi günü eğilim yoklaması yapılacağını hatırlatan Yetim, “CHP İlçe Başkanlığımız tarafından il genel meclisi için seçim kararı alınmasına sevindim. Bu yüzden yönetimdeki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kozköy’de yaşadığını, Keşan’da Süt Birliği’nde denetim kurulu başkanlığı ve üyeliğinde, Buğday-Sen ve Ayçiçek-Sen sendikalarının kurucu üyeliğinde bulunduğunu ve halen yönetim kurulunda görev yaptığını kaydeden Mehmet Ali Yetim, şunları söyledi: “Partimizin kuruluşundan beri üyesiyim. 2009 yerel seçimlerinde 3. sıra İl Genel Meclisi Adayı olarak çalıştım. Halkıma hizmet etmek istediğim için bu dönem yeniden aday adayı oldum. Köyde yaşadığım için köylerdeki sorunları çok iyi biliyorum. Köylerimizi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Üyelerimizin sağduyusuna da çok güveniyorum. İnşallah seçiliriz, görev yaparız. Bana güvenenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum.”