Edirne İl Genel Meclisi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetlerine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimini tamamladı. Meclis, Keşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’ne geçen yıl seçtiğiBilal Ergeç ve Cengizhan Aktan’ı, 2014 yılı için yeniden göreve getirdi.

 

5 Aralık’ta gerçekleştirilen meclis toplantısında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine üye verilmesi yönündeki Valilik yazısına istinaden yapılan seçimde 8 ilçe ve merkez için yeni üyeler belirlendi.

 

CHP ve AKP gruplarının aday gösterdiği isimler arasında yapılan oylamada Merkez için CHP’nin önerisi olan Semih Çınarve Çiğdem Gegeoğlu 15’er oyla SYDV’ye seçildiler.

 

İlçeler bazında yapılan seçimlerde de CHP adayları seçildi. Buna göre Lalapaşa’ya Taner Öztürk ve İsmail Demirkan, Süloğlu’ya Mehmet Kara ve Hüseyin Dekme, Havsa’ya Nurettin Kes ve Faik Pala, Uzunköprü’ye Tamer Şahin veMustafa Alsat, Keşan’a Bilal Ergeç ve Cengizhan Aktan, Meriç’e Ali Arıkan ve Tülin Perrin Saraçoğlu, İpsala’yaRecep Erköy ve Hüsnü Girgin, Enez’e ise Erdoğan Gürer ve Hasan Günay seçildiler.