İl Genel Meclisi Üyesi Serbes,

“ne kadar oy, o kadar hizmet” dedi

 

“AK Partili üye sayısı artarsa,

hükümetin desteği de artar”

 

 

AK Parti Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Serbes, önceki gün yaptığı açıklamada, Keşan, belde ve köylerinin önümüzdeki dönemde merkezi hükümetin hizmet ve desteklerinden daha fazla yararlanması için İl Genel Meclisi’ndeki AK Partili üye sayısının mutlaka artması gerektiğini savundu.

KEŞAN’DAN EN AZ 4 İL GENEL MECLİS ÜYESİ ÇIKARIRIZ

Geride kalan dönemde Keşan’ın tek AK Parti İl Genel Meclisi üyesi olmasının yanısıra aynı zamanda İl Genel Meclisi’nde çoğunlukta bulunamamalarının sıkıntısını yaşadıklarını ifade eden Serbes,Ben önümüzdeki 30 Mart yerel seçimlerinde Keşan’dan en az 4 tane İl Genel Meclisi üyesi çıkaracağımızı düşünüyorum. Bunu başarmak için de tüm parti organlarımızla birlikte gerekli olan her sahada canla başla çalışacağız. Eğer İl Genel Meclisi’nde iktidar partisinin üyeleri olarak sayımız artarsa Keşan’a, belde ve köylerimize hizmetlerin gelmesinde çok faydamız olur” dedi.

BİR ÖNCEKİ DÖNEM BİRÇOK HİZMETE İMZA ATTIK

Böyle bir AK Parti çoğunluğunun 2004-2009 yılları arasında olduğunu ve o dönemde belde ve köylerde birçok hizmete imza attıklarını söyleyen Serbes, şöyle konuştu: “2004-2009 yılları arasında Edirne İl Genel Meclisi’nde AK Parti olarak çoğunluğumuz vardı. O dönemde Keşan’ın belde ve köylerinde kalıcı birçok hizmet gerçekleştirdik. Köylerimizin kanalizasyon, içme suyu ve çevre düzenlemesi işlerinin büyük bir kısmı bu dönemde yapıldı. İl Genel Meclisi tarafından yürütülen Köydes ve Beldes projeleriyle birçok hizmete imza atıldı.”

SAYIMIZ ARTARSA MERKEZİ HÜKÜMETTEN GELECEK DESTEK TE ARTAR

Açıklamasına, Edirne İl Genel Meclisi’nin 2014 Yılı Bütçesi’nin 25 milyon lira olarak bağlandığını ve bu rakamın üzerine en az 3-4 kat da merkezi hükümetten para geleceğini dile getiren Serbes,İl Genel Meclisi’nde iktidar partisinin üyelerinin sayısının artması demek merkezi hükümetten gelecek olan desteğin bir o kadar artması demek. Onun için 30 Mart yerel seçimleri sonucunda AK Partili İl Genel Meclisi üyelerinin sayısı mutlaka artmalı. Biz de Keşan’a belde ve köylerimize daha fazla hizmet getirebilmek için bu bilinçle yoğun bir şekilde çalışmaya başladık. 30 Mart’ta Keşan’ın 5 İl Genel Meclisi üyesinin 4 tanesini kazanma azmi ve çabası içindeyiz. Ben geride kalan dönemde hele hele Keşanlı tek üye ve merkezi hükümette iktidar, il genelde muhalefet olmanın sıkıntısını zaman zaman yaşadım. İnşallah önümüzdeki dönem böyle olmayacak ve il genelde de çoğunluğu sağlayarak köylerimizin, beldelerimizin kalan tüm sorunlarını çözümleyeceğiz” diye konuştu.