AYŞİN SEÇİL GEZER

Keşan TSO Yöneticileri 6 Şubat Salı günü Edirne’de İl Genel Meclisi Toplantısına katıldı.

Toplantıda Keşan TSO tarafından hazırlanan Enez Tanıtım Filmi’nin gösterimi yapıldı.

Film, Meclis Üyeleri tarafında büyük beğeni topladı.

Toplantı öncesinde Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa İşçimen, Meslek Komitesi Başkanı Selçuk Ataklı ve Oda Üyeleri Cahit Mercan, Erhan Arı ve Mehmet Soysal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş ile Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi gruplarını ziyaret etti.

Toplantıda yaptığı konuşmada, İl Genel Meclisi toplantısına davet edildikleri için teşekkür eden Keşan TSO Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “2017 yılında Enez ile ilgili çok önemli bir kararı imza altına aldınız. Tüm belediye meclis üyelerimizle birlikte büyük bir başarı hikâyesi yazdınız. Enez ve İpsala'da toplantılar yapıp dertlerimizi dinlediniz. Biz bunları özlüyorduk siz bunları gerçekleştirdiniz. Sizlere iş camiası adına teşekkür ediyoruz.”dedi.

ENEZ KALKINMAYA VE BÜYÜMEYE YENİ BAŞLIYOR

Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:“İl Genel Meclisi Başkanımız, Enez için ‘2017 yılını Enez Yılı’ ilan ettik dedi. Bu bir başlangıç olsun. Enez kalkınmaya ve büyümeye yeni başlıyor. Aldığınız kararla Enez farklı bir yere geldi. Biz de Enez için her türlü fedakarlığa hazırız. Enez için sakin şehir diyorlar ama Enez ‘Biz sakin olmak istemiyoruz!’ diyor. ‘Biz hareketlenmek, büyümek ve istihdam istiyoruz!’ diyor. Enez’i tarihi ve kültürü ile bir bütün halinde yaşamalıyız. İnsanlarımız artık uzak yerleri tercih ediyor. Buralarda daha rahat dinleniyorlar. Bizler Enez'i birlikte dizayn edelim, birlikte zenginleştirelim. Enez'in denizi, kumu,batan güneşi her şeyi çok güzel. Enez'in dezavantajı il merkezine en uzak ilçe olması. Enez Edirne'sinden destek bekliyor. Tek eksiğimiz birlik beraberlik. Edirneliler olarak birlik beraberliği sağlamalıyız. Enez bürokrasiden destek istiyor. İl Genel Meclisi gibi bütün herkesin Enez'e sahip çıkmasını istiyor”

Konuşmaların ardından Keşan TSO tarafından kısa metraj ve uzun metraj hazırlanan Enez tanıtım filmi il genel meclisi üyelerine izletildi ve salondan büyük beğeni aldı.

Toplantının sonunda Keşan TSO Yönetimine 2017 Enez yılı kapsamında Enez’e ve Bölge turizmine verdikleri destek ve katkılardan ötürü onur plaketi taktim edildi.