Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Uybaş ve İpsala İl Genel Meclis üyesi Necmi Sınır, Hamzadere Sulama Birliğini ziyaret etti.

Koyuntepe köyünde bulunan Hamzadere Sulama Birliği Merkezinde Birlik Başkanı Seçkin Şimşek tarafından karşılanan İl Genel Meclis üyeleri, Birlik Başkanı Şimşek’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Uybaş, birliklerin profesyonel yönetilmesi gerektiğini ve diğer birliklerle işbirliği yapılarak daha iyi yere gelebileceğini söyledi.

Uybaş sözlerine şöyle devam etti: “Hamzadere Su Birliğinin oluşumunu yakından takip ediyoruz. Birliği ziyaretimizde gördük ki birlik profesyonellerin elinde, İl Genel Meclisi, Trakya Kalkınma Ajansı olarak Birliğimize yapabileceğimiz katkılar ne varsa yapmaya hazırız. Özellikle enerji en büyük sorun, bundan sonra bölgemizin ürününün artması, çiftçilerimizin eğitilmesi, suyun tasarruflu kullanılması konusunda ortak projelere imza atmayı düşünüyoruz. Hamzadere Sulama Birliği olarak, bölgenin ihtiyacı olan projeler konusunda Trakya Kalkınma Ajansına başvurularak, yararlanılabilir. Birlik yönetimini kutluyorum.”

Şimşek ise İl Genel Meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.