Edirne’de düzenlenen Satranç Turnuvası’nda 1 birincilik ve 2 de ikincilik kazanan ADEN Koleji öğrencilerine ödülleri, dün saat 16.00’da ADEN Koleji’nde düzenlenen ödül töreniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan tarafından verildi.

Törende bir konuşma yapan Erarslan, öğrencilerin sosyal, kültüreli sanatsal ve sportif tüm alanlarda başarılı olmalarını isteyerek, “Sizlerin akademik anlamda derslerinizdeki başarınız kadar bu tür faaliyet alanlarının da sizlerin gelişimi açısından önemli olduğuna inanıyoruz. Değerli öğretmenlerimizin sizlere vermiş olduğu katkılarla bugün arkadaşlarınızdan 8. Sınıf öğrencisi Gaye Doğan satrançta il ikincisi, 6. Sınıf öğrencilerimizden Umut Başaran küçükler kategorisinde İl birincisi oldu. 7. Sınıf öğrencilerimizden Cansel Girgin de İl ikincisi oldu. Kendilerini bir öğretmenleri olarak, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kutluyorum. Öğrencilerimize emek veren değerli meslektaşlarımı, öğrencilerimizin değerli anne babalarını ve okul idaresini tebrik ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erarslan, ADEN Koleji öğrencilerinin Edirne’de gösterdiği başarının, kendilerini mutlu ettiğini de ifade ederek, “Okullarımızın tamamından bütün etkinliklere aktif bir şekilde katılım bekliyoruz. Siz değerli öğrencilerimizin derslerinde başarılı olmasını bekliyoruz. Hepinize okul olarak bu gününüzün hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından İlker Erarslan, öğrencilere ödüllerini verdi.