HABER MERKEZİ

Dün, saat 10.30 sıralarında Keşan Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 'İmar Barışı' ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Toplantıya; Keşan Belediyesi Başkan Vekili Ercan Ersoylu, EdirneÇevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Bülbül, İmar ve Planlama Şube Müdürü Şehir Plancısı Hatice Zuhal Ölmez, Harita Mühendisi Belgin Bektaş Yılmaz mimarlar, mühendisler, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

İMAR BARIŞININ GEREKLİLİĞİNİ GÖRÜYORUZ

İmar Barışı başvurularının e-devlet üzerinden beyan esaslı şekilde gerçekleştirileceğini kaydedenAbdullah Bülbül“Bize gelen müracaatlardan çıkardığımız sonuca göre imar barışının gerekliliğini görüyoruz. Vatandaşımız evine evim, dükkânına dükkânım, Ticari alanına ticari alanım, işletmesine işletmem diyemiyor. Bundan sonra diyebilecek. Kapsamadığı tarafı da ifade edeyim; İstanbul Boğazı ve Gelibolu Yarımadası. Şimdiden bu barışın vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum.” 

Çevre ve Şehircilik İl Müdürünün konuşmasının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Vatandaşların imar barışıyla ilgili sorularının ardından toplantı sona erdi.

‘İmar Barışı’ bilgilendirme toplantısı yapıldı