HABER MERKEZİ

Kurtuluş Caddesi’nde Liva Cafe yanındaki alanda yoğun yağmura rağmen gerçekleşecek konserde sahneye ilk olarak Grup A20 Grubu çıktı.

Sahneye gelen Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Sevgili Keşanlılar biliyorsunuz yarın Keşan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıldönümü. Bu topraklarda özgürce bağımsızca yaşayabiliyorsak bunu borçlu olduğumuz insanlar var. Başta büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz. Allah bize bir daha Kurtuluş Savaşı göstermesin diyoruz. Bu akşam hava koşullarına rağmen burada olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Geçen yıl çok daha güzel bir hava vardı ama maalesef bu yıl böyle oldu. Başkanımız Mehmet Özcan adına grubumuza bir çiçek takdim ediyor ve yarın hepinizi bayrama katılmaya davet ediyorum. A20 Grubumuzu bu güzel konser içinde tebrik ediyorum”

A20 Grubu’nun ardından sahneye Aheste Grubu geldi.

Aheste Grubu’na çiçek vermek üzere sahneye gelen İndirimli Günler Koordinatörü ve Projenin sahibi olan Kadir Mutaf da şunları söyledi: “Çok değerli Keşanlılar hava muhalefetine rağmen burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Kurtuluş Caddesi esnafı olarak 6 yıl önce böyle bir etkinliği yapma fikri ortaya çıktığında bu tür etkinlikler sizlere daha iyi hizmet vermek, Kurtuluş Günü’ne özel Kurtuluş Caddesi esnafı olarak indirim günleri düzenleme kararı almıştık. Bu etkinliklerimizi her yıl devam etmeye ve sizlere her yıl yenilikler yaratmaya çalışıyoruz. Bu etkinlikler kapsamında Keşan Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz İndirimli Günler Konser etkinliğinde yine beraberiz. Grup Aheste’ye teşekkür ediyor ve kendilerine bu çiçeği takdim ediyorum.” Dedi.

Yağmura rağmen konser alanına gelenler iki grubun konseri ile adeta coşarak zaman zaman şarkılarına eşlik ettiler.