Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre bileklerini keserek intihar eden genç adam, dün Keşan’da toprağa verildi.

Manavgat ilçesindeki Side Mahallesi'nde oturan ve aslen Keşanlı olan Ömer Yılmaz Atağ'dan uzun süre haber alamayan komşuları, evin kapısını çilingirle açtırdı. Salonda Atağ'ın cansız bedeniyle karşılaşanlar, durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Ömer Yılmaz Atağ'ın yerdeki kan izlerinden birkaç gün önce bileklerini keserek intihar ettiğini tespit etti. Atağ’ın cenazesi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ailesi tarafından adli tıptan teslim alınan Ömer Yılmaz Atağ’ın cenazesi, dün öğle vakti Tahta Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Keşan Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Ömer Yılmaz Atağ, Keşan halkından Ziraat Bankası'ndan Emekli Mümine Ülgen ve Halit Atağ'ın oğulları, Avukat Aydoğan Garagon'un yeğeni idi. Merhum'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.